BUSINESS
Productia industriala din Statele Unite, in scadere Fabricile din Statele Unite, companiile din minerit si din sectorul de utilitati au inregistrat, in luna octombrie, cel mai mare declin al productiei din ultimele noua luni.Scaderea cu 0,5% fata de luna precedenta este, conform unui raport publicat de Federal Reserve, prima scadere inregistrata din luna mai a acestui an si cea mai mare dupa aceea aferenta lunii ianuarie. Ea este atribuita, in special, sectorului de utilitati, datorita vremii cu temperaturi peste medie din perioada recenta.
Greva feroviarilor din Germania, pierderi de 50 de milioane de euro pe zi Greva mecanicilor de locomotiva din caile ferate germane a intrat in cea de-a treia zi, devenind astfel cea mai lunga din istoria Germaniei. Aceasta afecteaza atat milioanele de navetisti, cat si turistii si transporturile de marfuri. Conform agentiei Reuters, greva cauzeaza pierderi in valoare de 50 de milioane de euro pe zi.ESRI

Top 5 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Efectele nocive ale alcoolului
Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cand e oprit de un politist...
Bancul zilei: Cine moare de grija altuia...
Seara, in ambuscada stau doi killeri si asteapta "clientul": - Cat este ceasul? - Deja e trecut de miezul noptii...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică