Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a numit-o pe Ana Maria Constantinescu, soferita sa, director al Casei de cultura "Traian Demetrescu", scrie Cotidianul.ro. Aceasta numire vine dupa cea a finului sau, Radu Preda, ca director la RAT.

Ana Maria Constantinescu, presedinta filialei Dolj a Partidului Ecologist Roman, a fost pina zilele trecute soferita si consilierul personal al Olgutei Vasilescu, fiind in acelasi timp si membra in Consiliul de Administratie al Companiei de Apa Oltenia.

"Observ o ingrijorare la angajatii RAT dupa numirea lui Radu Preda in functia de director. Dupa Termoficare, pe care am descurcat-o cu greu, cea mai problematica regie ramane RAT, cu 350 miliarde datorii. Rezultat al praduielii, ani de zile. L-am trimis acolo pe omul in care am cea mare incredere, care a facut farmacie in contabilitatea RADPFL si care a stopat jaful din cimitire. Ce pot promite e ca va stopa furtul de motorina, ca nu ii e frica sa ia decizii grele si ca va da Parchetului de lucru!" a comentat pe o retea de socializare edilul, potrivit cotidianul.ro.

Radu Preda a fost colegul Olgutei Vasilescu la PRM, fiind chiar presedintele organizatiei de tinere, iar cand aceasta a trecut la PSD, i-a devenit sef de cabinet, fiind si consilier judetean.