Visul s-a transformat in realitate! Alexandra Harra s-a dezbracat complet. Alexandra Harra, fiica prezicatoarei Carmen Harra, a realizat o sedinta foto incendiara pentru celebra revista Playboy. Tanara poate fi vazuta in numarul din luna octombrie. In octombrie, Playboy tine cu tot dinandinsul sa arate ca fructele s-au copt. Asa ca o are pe coperta, direct de la Miami, pe Alexandra Harra, care a fermecat Romania cu minunatul ei posterior. Tanara este cunoscuta pentru aceasta parte sexy a corpului ei si face concurenta puternica unor vedete precum Kim Kardashian, J. Lo sau Coco Austin. Blondina a renuntat cu totul la haine si a realizat o sedinta foto incendiara. Cu siguranta, toti barbatii sunt curiosi sa vada cum arata Alexandra, avand in vedere ca este pentru prima data cand pozeaza complet dezbracata, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

O prezentatoare tv de la noi are talente ascunse. Vezi cat de bine canta! Cristina Soloc, prezentatoarea emisiunii Motomagia de la TVR 2, are o voce superba si canta la chitara din facultate. Nu s-a promovat insa niciodata prin muzica, desi ar avea mare succes, daca ar vrea o cariera in acest domeniu. Pentru ea, este doar o pasiune. "Am facut facultatea la Cluj si eram in cenaclul 'Altfel' condus de Emeric Imre. Aveam gasca mare acolo, era frumos cand ieseam la cantat. Dar nu mi-am dorit sa fac cariera in muzica. Cant doar pentru mine, ma incarc, ma descarc...", spune Cristina Soloc. Nici cursuri in domeniu nu a facut mai mult decat cele din liceul pedagogic. Dar, cat sa-si incante prietenii veniti in vizita, se descurca mai mult decat onorabil. Ca dovada, unii au si inregistrat-o, iar filmuletul a ajuns pe youtube, anuntaClick.

Leonard Miron, probleme in relatie dupa ce a recunoscut ca este homosexual. Ce i-a reprosat iubitul lui. Leonard Miron (45 de ani) a dat dovada de un curaj nebunesc anul trecut, cand a recunoscut public ca traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de... un barbat. Fosta vedeta TVR si-a marturisit orientarea sexuala fara sa se consulte insa in prealabil cu iubitul lui, Miguel, care s-a cam suparat. Insa tot raul a fost spre bine, caci acum pot semna impreuna felicitarile trimise celor dragi, de Anul Nou. Leonard Miron si Miguel formeaza un cuplu de 12 ani, insa abia anul trecut fostul prezentator al TVR a recunoscut ca este homosexual. O astfel de declaratie, cum era si firesc, a produs rasturnari de situatii in viata lor de cuplu: "Am inceput sa folosesc mai mult pluralul decat singularul si sa semnam amandoi felicitarile si sms-urile de sarbatori. Cred ca schimbarea a fost mult mai importanta in randul celor din jurul nostru", a povestit el pentruLibertatea.

Pentru noi vara s-a sfarsit, dar nu si pentru ea! Uite-o pe Andreea Balan in costum de baie, in Republica Dominicana. Andreea Balan a ajuns in Republica Dominicana! Cantareata petrece o vacanta de vis pe meleaguri straine. Andreea Balan si-a luat vacanta, dupa o perioada incarcata din punct de vedere profesional. Cantareata a ales ca destinatie o tara indepartata, unde se poate "tolani" la soare. Este vorba despre Republica Dominicana. In urma cu cateva minute, solista a postat o fotografie pe o retea de socializare, in care apare imbracata in costum de baie, pe plaja. "Pupici din Dominicana", a scris Andreea la comentariul fotografiei cu pricina, scrieCancan.

Traistariu se da mare. Mama, ce muschi mai are! Mihai Traisatariu si-a impresionat prietenii virtuali cu o fotografie de senzatie. Cantaretul a postat pe internet o fotografie in care apare dezbracat. In imagine, muschii cantaretului le-a impresionat pe doamne. Se pare ca de cand si-a recapatat podoaba capilara, Traistariu este mai increzator in el si a prins curaj sa arate si ce ascunde sub haine. Cucerita, una dintre fanele artistului nu s-a putut abtine si i-a spus acestuia: "ce musculos si somnoros esti...!" Mihai a mentionat si faptul ca a reusit sa mai slabeasca si ca oglinzile au ajuns sa faca parte din viata lui, dupa implantul capilar. "Am mai slabit 1 kg. Iu-huu ... P. S. : Oglinzile fac parte din viata mea de dupa implant", este mesajul care insoteste fotografia postata de Traistariu, anuntaClick.