Isi vinde Batmobilul cu 620.000 de dolari. Inginerul american Casey Putsch, in varsta de 29 de ani, este un fan infocat al benzilor desenate. El si-a petrecut cinci luni ca sa construiasca un Batmobil, masina ultraperformanta condusa de eroul Batman. Vehiculul este o copie fidela si functionala a celebrulului automobil vazut in filmul realizat, in anul 1989, de Tim Burton, in care au jucat actorii Michael Keaton si Jack Nicholson. Echipata cu un motor cu turbina, care poate genera pana la 365 CP, super masina foloseste kerosen pe post de combustibil. In plus, Batmobilul are la bord cele mai noi instrumente electronice, inclusiv un iPod pentru conducatorii pasionati de muzica. Masina a fost scoasa la vanzare pe eBay, iar fanii lui Batman care si-o doresc o pot avea, insa pentru un pret destul de piperat, respectiv 620.000 de dolari, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Frate si sora filmati facand sex in liftul unei gari din Scotia. Doi tineri din Marea Britanie, Richard Finlayson (21 de ani) si sora sa, Kirsty (18 ani) au fost arestati, dupa ce au fost filmati de camerele de supraveghere in tip ce intretineau relatii sexuale in liftul unei gari din Scotia. Ei au fost retinuti, dupa ce un angajat al cailor ferate a anuntat politia ca doi tineri intretin relatii sexuale in liftul garii. Abia dupa ce i-au arestat, politistii au descoperit relatia de rudenie dintre cei doi. Inregistrarea socanta de 15 minute arata ca cei doi au facut sex de doua ori, iar Kirsty a primit de la Richard o bancnota de 20 de lire, informeaza The Sun. Femeia a recunoscut ca a facut sex cu fratele ei, insa sustine ca nu a fost platita pentru acest lucru. Familia celor doi a fost socata de cele intamplate. "Suntem devastati. Nu ne vine sa credem. Este un cosmar", a declarat un prieten al familiei, anunta Click.

A calatorit noua ore langa cadavrul iubitului! Barbatul a murit inecat cu mancare. Vanessa Preechakul, o femeie in varsta de 31 de ani, a calatorit noua ore cu avionul alaturi de cadavrul iubitului ei, care a murit dupa ce s-a inecat cu mancare. Cei doi calatoreau de la Singapore catre Auckland, iar barbatul voia sa-si duca iubita acasa la parintii sai. Un medic si doua asistente care se aflau la bordul aeronavei au incercat sa-l salveze, insa manevrele de resuscitare au esuat. Cadavrul barbatului a fost dus in zona de relaxare pentru echipaj, iar Vanessa a stat langa el pana la aterizare. "Statea langa mine, ne sarutam, ne tineam mainile, iar cateva minute mai tarziu se ineca. Ma tot gandeam: "Cum ai putut sa-mi faci una ca asta?". La inceput am crezut ca radea foarte tare, dar cand si-a dat ochii peste cap am inteles ca nu era in regula", a spus tanara, informeaza Cancan.

Americanii au decis: astea sunt cele mai ciudate trei case din lume. Una dintre aceste case ciudate ii apartine lui Gunther Domenig, un arhitect care s-a chinuit aproape 20 de ani pentru a termina "bijuteria", asa cum o numeste el. Casa acestuia este dovada experimentelor tehnice si creative ale arhitectului, dar faptul ca 20 de ani barbatul a locuit intr-o rulota din spatele acesteia, urmarind stadiul lucrarilor, dar si forma ciudata au plasat-o in viziunra jurnalistilor printre cele mai ciudate. Casa lui John Henry, din Australia, este un alt exemplu ciudat dat de catre topul americailor. Ea are aspectul unui hangar modern, care imbina insa in interior vechiul cu noul, avand unul dintre pereti conceput integral din sticla, iar in interior mai multe balti, iarba si busteni "aruncati" ici si colo, toate acestea dandu-ti senzatia ca locuiesti in conditii primitive, chiar daca esti inconjurat de mobilier nou si frumos. Ideea nu a fost insa apreciata, mai ales ca pentru acest experiment s-au cheltuit cateva sute de mii de dolari, scrie Libertatea.

Arestat ca si-a muscat sarpele. Un barbat din orasul californian Sacramento a fost arestat de autoritati pentru tortura dupa ce a muscat de doua ori un piton. Reptila de companie a fost la un pas de moarte. Politia a fost chemata de un vecin care a declarat ca in blocul in care sta are loc o agresiune. In vreme ce politistii discutau cu David Senk, de 54 de ani, care a fost gasit zacand pe jos, un martor ocular le-a spus acestora ca Senk a muscat pitonul de trei metri, de doua ori. Sarpele a fost cu greu salvat de medicii veterinari dupa un proces de recuperare. El a fost operat de urgenta si tinut la terapie intensiva. Barbatul a fost arestat pentru acte de cruzime fata de animale si mutilarea reptilei. Din inchisoare, barbatul a transmis presei ca nu are cunostinta despre incident si ca are o mai veche problema cu bautura, anunta Click.

S-au laudat cu legumele lor gigant. Fermierii britanici au profitat de o expozitie agricola care a avut loc la Bath pentru a se prezenta cu cele mai de pret recolte ale lor. Astfel, batranelul Peter Gazebrook s-a mandrit cu un cartof-record. Acesta a crescut atat de mult incat a ajuns sa cantareasca 4,98 de kilograme. La randul sau, un alt agricultor, David Thomson, s-a prezentat la eveniment cu un ditamai dovleacul, care cantarea 665 de kilograme. Micutul Jamie-Courtney-Fortey, in varsta de cinci ani, s-a mandrit cu o varza crescuta in gradina bunicului sau. Varza-gigant are nici mai mult nici mai putin de 33,4 kilograme, informeaza Cancan.