Primul festival dedicat canabisului din SUA. "Imi aminteste de copilarie. Doar ca noi nu ne faceam reclama". Primul festival din SUA dedicat canabisului s-a desfasurat, weekendul trecut, in Oakland, scrie Huffington Post. mpatimitii marijuanei au putut cumpara tot soiul de produse, inclusiv ciocolata cu banane si THC, principala substanta din canabis. In plus, persoanele care sunt nevoite sa consume marijuana in scop medicinal au putut face acest lucru, in cadrul unor spatii special amenajate. Desi marijuana este interzisa in Oakland, politistii din statul american au pastrat distanta si nu au intervenit in cadrul festivalului. Nici firma de securitate angajata special pentru eveniment nu a facut exces de zel, dand doar directiuni si verificand daca oamenii au bratari de participare. Integral in Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un cal a "spalat" un bulldog in mijlocul New York-ului. Un cal apartinand politiei calare din New York a prins drag de un caine pe care l-a vazut in timp ce patrula prin oras. Impunatorul animal n-a putut sa reziste dragalaseniei bulldogului, asa ca s-a oprit in plina strada si a inceput sa-l linga, coplesindu-si noul prieten cu afectiune. In loc sa fie speriat de diferenta de talie, cainele era atat de incantat de "baia" care i se facea, ca nu s-a miscat un centimetru din loc. Cum calul era in timpul serviciului, impresionantul moment a trebuit intrerupt, spre dezamagirea newyorkezilor care se stransesera in jurul celor doua animale, scrie Cancan.

Ea are cel mai mare fund! 100.000 de euro pe an, castig pentru cel mai mare fund din lume! Posesoarea acestuia, americanca Dionne Washington, vinde poze cu posteriorul ei lat de 1,6 m care au imbogatit-o. Povestea Dionnei Washington (35 de ani), din Texas, femeia al carei fund cantareste 139 de kilograme, este uimitoare. Vinde fotografii, filmulete si trimite mesaje de￯spre posteriorul sau, care are circumferinta de 4,5 metri, masurat in partea cea mai bombata, celor peste 15.000 de fani si castiga 100 de mii de euro pe an. Fundul cel mai mare din lume a ajutat-o sa-si cumpere casa, masina, sa mearga in vacante scumpe. Posteriorul urias ii face insa si mari probleme, relateaza Click.

'Urecheatul' acesta a intrat in Cartea Recordurilor. Harbor este un copoi negru din Boulder, Colorado, care a intrat anul acesta in Cartea Recordurilor Mondiale, pentru urechile sale neobisnuit de lungi. Urechea stanga are 31,1 centimetri, iar dreapta 34,3 centimetri. De cand era pui a avut urechile foarte lungi si adesea calca pe ele, spre amuzamentul stapanei, Jennifer Wert. Acum Harbor are opt ani si nu se mai impiedica de urechi, insa este deranjat de cei din jur care se si opresc pe strada sa-l admire, informeaza Libertatea.

Ce sfaturi primeau femeile britanice - virgine, sotii si vaduve - in 1740. "Companionul doamnelor sau un ghid infailibil catre sexul cinstit", acesta este titlul unei carti aparute intr-o colectie privata, ce va fi scoasa la licitatie saptamanile urmatoare. Cartea ofera noi perspective asupra vietii femeilor din 1740. Volumul este printre primele carti de auto-ajutor scrise pentru a le sfatui pe femei cum sa reziste tentatiilor vietii. Lucrarea va fi scoasa la licitatie pe 22 septembrie si se asteapta sa fie cumparat cu pana la 2.000 de lire, desi la vremea aparitiei sale costa aproximativ 3 silingi. Cartea al carui autor este necunoscut se dorea a fi o lectura esentiala pentru "virgine, sotii si vaduve". Cele care nu se incadreaza in cele trei categorii erau aspru criticate: "O fata batrana este acum considerata un blestem", noteaza lucrarea. Integral in Click.