​S-a tatuat ca sa fie sigura ca moare. O britanica de 81 de ani, care sufera de mai multe boli, intre care diabet si artrita, a vrut sa fie sigura ca, daca i se intampla ceva, medicii nu se vor incapatana sa o tina in viata. Bunicuta Joy Tomkins si-a tatuat pe piept urmatoarea instructiune: "Nu ma resuscitati", explicand ca nu vrea sa aiba o moarte lenta si chinuitoare. "Toata lumea trebuie sa moara la un moment dat si nu vreau sa ajung o leguma. Vreau sa mor, nu sa raman pe jumatate vie", a justificat batrana, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

S-a usurat intr-un cos de gunoi, in timpul procesului sau de judecata. Un tanar din Statele Unite a aratat cat de bine a fost crescut si s-a usurat intr-un cos de gunoi al unei sali de tribunal, de fata cu judecatorul, cu avocatii si martorii. Corey Webb, in varsta de 17 ani, statea in picioare in timpul judecatii, pana a simtit o nevoie urgenta sa urineze. Zis si facut, baiatul s-a descheiat la pantaloni si s-a usurat in primul cos de gunoi pe care l-a vazut. Judecatorul, enervat din cauza intamplarii neplacute, l-a avertizat pe adolescent ca nu stie sa se poarte si ca nu vor mai avea alte discutii, anunta Libertatea.

Se roaga de premier sa ii lase sa se sinucida in grup! Peste 150 de fermieri dintr-un sat din India au ajuns la conlcuzia ca nu mai au de ce sa traiasca asa ca i-au trimis premierului o petitie prin care ii der voie sa se sinucida. Motivul invocat de oameni este ca nu isi mai pot intretine traiul din cauza inundatiilor. Toate terenurile lor agricole au fost inundate de ape dupa ce un baraj vechi din 1976 a cedat. Satenii au anuntat autoritatile de nenumarate ori ca barajul trebuie reconditionat insa nimeni nu a laut nicio masura. Din aceasta cauza satenii din Jharkhand au decis sa-i explice premierului ca atata timp cat nu au cum sa se intretina, nu mai au niciun motiv sa traiasca, informeaza Click.

Mamele s-au intrecut la "Miss Gravida". Daca tot e la moda in lumea vedetelor sa pozezi in costum de baie sau nud cand esti insarcinata, mai multe americance care asteapta sa devina mamici s-au inscris la un concurs de frumusete pentru gravide organizat in Texas. Femeile s-au simtit ca niste fotomodele in timp ce defilau in costume de baie si-si mangaiau cu mandrie burticile. Cand a venit timpul probei de talente, unele mamici au demonstrat ca sunt intr-o forma exceptionala si au dansat, in aplauzele iubitilor sau sotilor. Una dintre ele a lasat audienta masca in momentul in care a facut o sfoara perfecta. Adevarata provocare a concursului, insa, a fost proba de schimbat scutece, gravidele luptandu-se sa-si demonstreze priceperea si dexteritatea, scrie Cancan.

Ai idee care este cea mai populara imagine din lume? Probabil ca ai vazut-o chiar acum cateva secunde. Cea mai populara fotografie este Bliss, imaginea de fundal a Windows XP care a devenit wallpaper pe milioane de monitoare din intreaga lume si care reprezinta o pajiste si un cer senin. Imaginea este reala si a fost facuta de americanul Charles O' Rear in Sonoma County, California in anul 1996. Fotografia a fost facuta cu cinci ani inainte de lansarea sistemului de operare, iar in prezent pe colina cu iarba se afla o plantatie de vita de vie. Conform fotografului, imaginea cu pricina a fost capturata cu un aparat mediu, iar fotografia nu a fost niciodata editata. Nu se stie cati bani au platit cei de la Microsoft pentru poza cu pricina, cer este ca autorul a devenit al doilea cel mai bine platit fotograf in viata, anunta Libertatea.

Cum cerseste Superman o bere pe autostrada, in zbor. Incredibil, dar adevarat! Rusii sunt cei mai tari cand vine vorba de idei trasnite. In plus, intotdeauna aleg sa-si riste viata pentru a face o gluma buna. Si cum gluma nu putea fi ratata de pe camera de luat vederi, rusii au inregistrat si postat totul pe internet. Trebuie sa apreciati ingeniozitatea acestei idei de gluma: un Superman cam ametit care vine in zbor de undeva din spatele masinii pentru a cersi o gura de bere din partea soferului, informeaza Click.