Diamant de 12.000 de euro, gasit in stomacul unui hot. Autoritatile spaniole au anuntat ca au descoperit un diamant estimat la 12.000 de euro in stomacul unui barbat, potrivit Le Figaro. Un turist britanic a raportat ca doi barbati imbracati bine au furat o geanta care continea un diamant. Furtul a avut loc intr-un restaurant din statiunea Marbella. Politistii au oprit o masina la bordul careia se aflau patru indivizi cu antecedente penale. Ei au gasit in interiorul masinii o geanta, iar unul dintre barbati a dus mana la gura ca si cum ar ascunde ceva, informeaza Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Nu deranjati! Facem nani! Or fi ei dragalaseniile pamantului, dar si catelusii raman in pana de energie si trebuie sa isi faca siesta. O colectie de fotografii postata pe internet a surprins mai multe mini-patrupede care au adormit in cele mai haioase ipostaze. La fel ca stapanii lor, care se trantesc pe canapea pentru a motai nitel dupa o zi grea de munca, si catelusii raman fara puteri de la atata joaca. Cand se intampla asta, animalele se retrag cuminti in cel mai apropiat colt al casei si pun geana pe geana. Cu bateriile incarcate, pot relua turele de curte si plimbatul de colo-colo al papucilor stapanilor, scrie Cancan.

Lady Gaga si-a aratat "pasarica" pe strada. Lady Gaga a pozat pe parcursul unei zile intregi pentru Anne Leibowitz, unul dintre cei mai apreciati fotografi din lume. Diva a schimbat cinci tinute, dar una singura a ramas intiparita in memoria trecatorilor din New York, care au asistat involuntar la shooting: rochia rosie, decoltata peste masura, a lasat la vedere partile intime ale vedetei. Noroc cu pantofii extravaganti, ca altfel nimeni nu si-ar mai fi ridicat privirile din crapatura rochiei. Integral in Click.

Asa invata iranienii sa faca dragoste. In ultimele luni, in Iran a facut furori un DVD cu un documentar intitulat "Partener iubit", in care prin intermediul imaginilor-simbol - cele mai multe cu flori - tinerii, neaparat casatoriti si cu varste peste 18 ani, invata sa faca dragoste. Spre exemplu, penetrarea este infatisata prin intrepatrunderea a doua flori, una mai ascutita, reprezentand penisul, care intra intr-o floare cu petale ample, informeaza Libertatea.

Face schelete terifiante din flori. Un sculptor din Amsterdam face schelete de pisici si caini cu ajutorul unor flori frumos colorate. Rezultatele te baga in sperieti. Florile si scheletele formeaza o combinatie total ciudata, dar asta probabil face sculpturile lui Cedric Laquieze mai intrigante. E vorba de contrastul dintre morbiditate si frumusete. Olandezul ia schelete adevarate carora le aplica flori de plastic pentru a le infrumuseta, relateaza Click.

O femeie si-a "bombardat" barbatul iubit cu 65.000 de telefoane intr-un an. O femeie din Olanda va ajunge pentru a doua oara la tribunal, dupa ce a sunat un barbat de 65.000 de ori in decursul unui an - adica, in medie, de 178 de ori pe zi, scrie BBC. Femeia sustine ca barbatul este prietenul ei, insa acesta a negat relatia si a reclamat-o la politie, pe motiv ca il hartuieste. Barbatul de 62 de ani sustine ca, pe langa telefoane, olandeza de 42 de ani il "bombardeaza" cu SMS-uri si e-mailuri. In urma plangerii, politistii au mers la casa femeii, de unde au confiscat mai multe telefoane si calculatoare, anunta Gandul.

Si mortii au hotel. Japonezii au inventat hotelul pentru morti. Hisayoshi Teramura (71 de ani) este patronul macabrei cladiri denumite "Lastel". Hotelul a fost construit in Yokohama si, de afara, ar putea fi usor confundat cu unul obisnuit. In prezent, acolo sunt "cazate" 18 cadavre, in sicrie frigorifice care asigura o temperatura optima. O zi la acest hotel costa 157 de dolari. Rata deceselor este in crestere in tara asiatica, investitorii cautand sa faca profit chiar si din aceasta industrie. Rudele celui cazat aici pot veni oricand sa il viziteze. Integral in Click.