Unui african de 43 de ani i-au crescut sani de femeie! Un barbat din Tanzania, caruia i s-au prescrie mai multe medicamente anti - SIDA, a constatat ca au inceput sa ii creasca sanii. Joseph Mkanda, in varsta de 43 de ani, este una dintre victimele HIV/SIDA, iar medicii ii administreaza un cocktail de medicamente menite a-i prelungi viata. Numai ca acestea au efecte adverse, provocand dereglari hormonale grave, ceea ce a dus la situatia in care omul a dobandit sani de femeie. "Imi este rusine sa ies din casa, pentru ca mi-au crescut sani de femeie. Mi-e teama ca lumea isi va bate joc de mine. Am fost la medicul din satul meu, iar acesta mi-a spus ca acest fenomen este normal in cazul celor care sufera de SIDA si care iau medicamente ani la rand. Nu stiu ce sa fac si cui sa ma mai adresez", a declarat Joseph pentru presa britanica, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Femeia cu cele mai lungi unghii din lume. Nu le-a mai taiat de 18 ani. Cantareata americana Chris Walton a devenit femeia cu cele mai lungi unghii din lume si a fost inclusa miercuri in editia din 2012 a Guinness World Records, gratie unghiilor sale, care, puse cap la cap, au o lungie de aproape sase metri. Cantareata in varsta de 45 de ani, care sustine concerte la Las Vegas sub numele de scena La Duchesse, a pozat miercuri pentru fotografii din New York, cu unghiile sale indoite si vopsite, pe care nu le-a mai taiat de 18 ani. Unghia degetului inelar are lungimea unui brat, iar 484 de unghii precum cea de la degetul ei mare echivaleaza cu inaltimea cladirii Empire State Building. Chris Walton nu bea lapte si nu consuma calciu in mod deosebit pentru a-si ingriji unghiile robuste. "Bomboane si multa rabdare, acesta este secretul", a declarat ea, anunta Click.

Un samurai taie cu sabia o pastila de Tic Tac, trasa cu un pistol spre el de la 20 de metri. Abilitatile samurailor au devenit subiect de legenda, fiindca acesti oameni au impresionat prin curajul si indemanarea in lupta, iar toate aceste fapte au fost transmise prin intermediul unor povesti care uneori par de necrezut. Numai ca un samurai al zilelor noastre demonstreaza ca tot ceea ce am citit sau am vazut in filmele care i-au avut ca protagonisti este adevarat. Barbatul are un talent supraomenesc desavarsit prin antrenamente indelungate. El reuseste sa taie in doua o pastila de Tic Tac, trasa cu un pistol de la 20 metri. Totul a fost inregistrat si analizat secunda cu secunda, iar concluzia a fost ca totul este ireal. Samuraiul are un simt al anticipatiei incredibil, informeaza Cancan.

Ce dureros! Un pui de tipar s-a "aventurat" in penisul unui barbat. Un barbat din China care a vrut sa arate mai tanar, a facut baie intr-un bazin plin cu tipari. Ghinionistul nu s-a ales doar cu o piele mai frumoasa, ci si cu unul dintre pesti in organul reproducator. Zhang Nan, in varsta de 56 de ani, a facut o baie in bazinul de tipari dupa ce i s-a spus ca acestia ii vor manca celulele moarte si el va arata cu aproape 10 ani mai tanar, insa unul dintre pesti i-a intrat in penis si a inotat pana in vezica urinara. Barbatul a ajuns de urgenta la spital pentru a-i fi scos pestele din organism. Acesta le-a povestit medicilor ca a simtit cand a intrat tiparul insa nu l-a putut prinde la timp pentru ca era prea alunecos, scrie Libertatea.

Un pensionar din Peru revendica Machu Picchu. Edgar Echegaray Abril, acum in varsta de 70 de ani, sustine ca celebrul sit ii apartine inca din 1910. El cere despagubiri de mai multe sute de milioane de euro si duce o batalie inversunata in instanta pentru ca drepturile sa-i fie recunoscute. In sustinerea afirmatiilor sale, septuagenarul arata un act de vanzare datat "14 iunie 1910", care ar dovedi ca inaintasii sai au achizitionat, in schimbul unei substantiale cantitati de aur, un teren intins pe care se afla vestigiile incasilor. Situl arheologic Machu Picchu este socotit unul dintre cele mai faimoase din lume si este vizitat de peste 700.000 de turisti in fiecare an. In 1944, parintii lui Edgar Abril si-au vandut proprietatea familiei Zavaleta, dar contractul stipula ca ruinele nu faceau parte din actul de vanzare. Statul peruan nu a intocmit niciodata actele de expropiere necesare pentru ca tranzactia sa fie perfect legala, anunta Click.

Un indian s-a sinucis dupa ce i-a murit vaca, fiindca o iubea "ca pe o fiinta umana". Un fermier din Bihar, nordul Indiei, s-a sinucis dupa ce si-a gasit vaca moarta in ograda. Lakhti Kant Dutta, in varsta de 45 de ani, nu a suportat pierderea vacii pe care o iubea "ca pe o fiinta umana", astfel ca si-a pus capat zilelor. El s-a spanzurat de un copac din gradina. Trupul sau neinsufletit a fost gasit de sotia sa, care a anuntat autoritatile. Femeia a declarat ca Lakhti i-a marturisit adesea ca isi iubeste enorm vaca si ca nu ar putea trai fara ea, informeaza Cancan.