"Cu bani chiar poti sa faci orice!" Uite ce au inteles americanii din aceasta zicala! Vezi aici origami incredibil! Un artist din Statele Unite a dus arta origami la extrem. Sculpturile realizate pana in cel mai mic detaliu ce se aseamana cu animale, fructe, autovehicule, haine sau chiar masini din circuitul Formula 1 fac deliciul amatorilor de origami. Un artist din Statele Unite, care urmeaza sa publice si o carte despre arta origami din dolari sau euro, surprinde sfera artistica internationala cu micile sale creatii, extrem de originale, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Asa arata un Mercedes SLR facut din fiare vechi! Un grup de prieteni a recreat celebrul model de curse din 1995 produs de Mercedes. Ei au ales varianta fiarelor vechi. Cei trei barbati din Germania au muncit 7 luni pentru a reinventa modelul 300 SLR "Uhlenhaut Coupe". Au folosit 10.000 de piese de metal de la gunoi. Cu toate ca masina nu poate fi condusa, ei au evaluat-o la un incredibil pret de 70.000 de euro. De ce un pret asa de mare? Poate si pentru ca in lume exista doar doua modele veritabile de SLR "Uhlenhaut Coupe" la muzeul Mercedes, anunta Click.

Un chinez a dat 200.000 de dolari pe o sticla de whisky dintr-un duty-free. Profitand de o oprire pe aeroportul din Singapore, un afacerist chinez a dat 200.000 de dolari pe o sticla de whisky dintr-un duty-free. Gestul acestuia pare a fi indreptatit intrucat exista doar 12 astfel de sticle de whisky in intreaga lume. "Exista doar 12 sticle precum aceasta in toata lumea", a declarat purtatorul de cuvant al aeroportului, precizand ca omul de afaceri chinez a depus un depozit ce echivaleaza cu jumatate din pretul sticlei, pentru a fi sigur ca va primi sticla, informeaza Libertatea.

"Uitati ce mai ceapa am crescut!". Gigantica. Britanicul Peter Glazebrook s-a prezentat la un targ agricol care a avut loc in oraselul Harrogate cu o ceapa imensa. Aceasta cantareste 8,150 de kilograme si va intra in Cartea Recordurilor. Batranelul britanic nu este la primul record mondial, el mai detinand alte zece astfel de performante din cei 30 de ani de cand se ocupa de gradinarit. Integral in Cancan.

Un brazilian este tata a 50 de copii: "Cred ca am mai multi ca mi-au placut femeile mult". Un batranel de 90 de ani din Brazilia sustine ca are cel putin 50 de copii cu patru femei - inclusiv cumnata sa si soacra sa. Luiz Costa de Oliveira este un fost fermier, care a facut 17 copii cu prima nevasta inainte ca aceasta sa moara. Brazilianul s-a casatorit apoi cu Francisca da Silva (64 de ani) cu care a mai facut alti 17 copii. In timpul celui de-al doilea mariaj, Luiz Costa a avut o "aventura" destul de lunga si cu sora sotiei sale, Ozelita Francisca da Silva (58 de ani) cu care are 15 copii. Si pentru ca surorile nu i-au fost de ajuns, craiul s-a incurcat si cu soacra-sa, mai mica decat el cu un an, din care a mai "iesit" un copil, relateaza Click.

Un american si-a gasit pe Internet masina furata in urma cu 16 ani. Un barbat a carui masina a fost furata in urma cu 16 ani a avut parte de o surpriza de proportii la o cautare pe net: si-a gasit automobilul care era expus la vanzare pe eBay. Masina marca Chevrolet Camaro i-a fost furata barbatului de 48 de ani in urma cu 16 ani. Zilele acestea, americanul cauta modele clasice pe eBay si i-a sarit in ochi un Chevrolet Camaro din 1969 identic cu al sau. La intalnirea cu vanzatorul, acesta a descoperit ca este vorba de fosta lui masina, acum echipata cu alt motor, o noua vopsea, scaune de competitie si multe altele, scrie Libertatea.