Un barbat sustine ca o fotografie veche de 140 de ani demonstreaza ca Nicolas Cage este vampir! Un antreprenor vinde o fotografie din anul 1870 pe eBay, despre care spune ca demonstreaza faptul ca actorul este un vampir. Jack Mord cere un milion de dolari pentru o poza a unui barbat, care se pare ca a trait in Tennessee in timpul Razboiului Civil American si care seamana cu starul de la Hollywood. Barbatul are convingerea ca omul din imagine este chiar actorul si asta demonstreaza ca el este un vampir, informeaza metro.co.uk. "Personal, chiar cred ca el este si dat fiind ca este un vampir, se reinventeaza o data la 75 de ani. Peste 150 de acum este posibil ca el sa fie om politic, leader-ul unui cult sau prezentatorul unei emisiuni", spune Jack, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Obama si-a deschis propria fabrica de bere la Casa Alba! Presedintele Statelor Unite ale Americii si-a deschis propria fabrica de bere, chiar la Casa Alba. Bautura se numeste "White House Honey Ale" si a inceput sa fie produsa inca de la inceputul anului. Invitatii lui Obama de la finala Super Bowl au degustat berea si s-au declarat foarte incantati de acest produs, anunta Antena 3. Numai cu acea ocazie s-au consumat aproximativ 100 de sticle, anunta Cancan.

Un cameraman a filmat cum a fost impuscat in cap. Hassan Waddaf este un cameraman yemenit care a surprins pe caseta cel mai groaznic film posibil: momentul in care un glonte l-a atins in cap. Hassan se afla in plin camp de lupta in incercarea lui de a surprinde luptele dintre fortele de ordine si rebelii ce iesisera in strada in demonstratii impotriva puterii. Neprevazutul s-a petrecut, un glonte venit parca de nicaieri lovindu-l in zona capului. In stare de inconstienta, el a scapat camera din mana, aceasta surprinzand in continuare imagini socante. S-a prins si momentul in care Hassan era purtat pe brate de catre barbati si urcat pe o motoreta. A fost dus la un spital din capitala Sanaa. Televiziunea yemenita a anuntat decesul operatorului de imagine in prima faza, dar se pare ca acesta se afla in coma, informeaza Click.

Ce nebuni! Isi fac poze cu capul in WC. De-a lungul timpului au aparut mai multe 'mode' de a face poze: fie ca atarni de la fereastra, fie ca stai intins ca scandura in locuri ciudate, oricare dintre acestea au invadat Internetul. Acum a aparut inca una - poze cu capul in... vasul de toaleta. Nu doar baietii se aventureaza sa pozeze in astfel de ipostaze, ci si fetele arata ca sunt in stare sa-si bage fetele in WC. Cativa dintre poznasi s-au asezat de-a dreptul toaletei, cu corpul drept ca o scandura, insa cei mai curajosi si-au bagat direct capetele in vasul de toaleta, sprijinindu-se doar in umeri sau stand cu picioarele pe pereti, scrie Libertatea.

O banca de sperma nu mai accepta donatori cu parul rosu! Vezi aici de ce! Cea mai mare banca de sperma din lume nu mai accepta donatori cu parul rosu, fiindca nu exista cerere pentru acest tip de mostenire genetica. Nu cred ca oamenii vor sa aiba un copil cu parul roscat, cu exceptia situatiei in care barbatul steril are astfel de trasaturi. Sunt foarte rare cazurile in care o femeie singura isi doreste sa aiba un copil cu parul roscat", a declarat Ole Schou, directorul bancii de sperma. Pe lista de asteptare sunt peste 600 de donatori, astfel ca selectia este mai riguroasa. Fiecare donator primeste maximum 500 de dolari pentru materialul seminal, anunta Cancan.

A fost hartuita online timp de trei ani de un necunoscut care s-a dovedit a fi iubitul ei! Tanara a fost devastata cand a descoperit ca cel care o hartuia pe internet era chiar prietenul ei. Shane Webber a trimis poze cu Ruth Jeffery goala tuturor prietenilor si familiei, timp de trei ani si jumatate, fapt ce a determinat-o pe femeie sa recurga la antidepresive. In ciuda faptul ca stia cat de rau ii face iubitei sale, Webber a continuat campania si nu s-a oprit. In prezent, el si-a recunoscut vina si va fi judecat luna viitoare. "Vreau ca el sa faca puscarie pentru ca mi-a distrus trei ani si jumatate din viata. Il cunosc de 10 ani, asa ca intr-un fel, simt ca am pierdut tot acest timp", spune Ruth. Webber s-a dat drept iubita lui, a contactat oameni online si a pretins ca este atras sexual de ei. Mai mult, chiar a dat adresa unuia dintre ei, care apoi a aparut la usa lor. El a fost prins abia in iunie anul acesta, cand a folosit chiar email-ul iubitei sale pentru a trimite imagini explicite cu ea la intreaga ei lista de contacte, iar apoi a fost gasit in functie de IP-ul folosit, informeaza Click.