Cea mai mica femeie din lume are doar 69 cm. Arata ca o papusa, dar este un adult in toata firea. Ghemotocul de om, pe nume Bridgette Jordan, din SUA, detine recordul mondial pentru cea mai scunda femeie din lume. La 22 de ani, ea are numai 69 de centimetri inaltime. O studenta de doar 69 de centimetri inaltime, din SUA, care are drept hobby dansul, a fost recunoscuta de catre Cartea Recordurilor drept cea mai scunda femeie din lume. Bridgette Jordan, care are 22 de ani si locuieste in statul Illinois, sufera de nanism, o afectiune care stopeaza dezvoltarea in inaltime. Desi are nevoie de ajutor atunci cand trebuie sa se urce pe un scaun, nu poate sa gateasca decat stand pe dulapul de langa aragaz si nu ajunge la rafturile din frigider, Bridgette nu se plange de inaltimea sa, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Pana in 2030 vom avea nevoie de inca un Pamant! Omenirea va avea nevoie pana in 2030 de un alt glob pamantesc, pentru a satisface apetitul sau. Un studiu prezentat de Associated Press prezinta niste date extrem de ingrijoratoare pentru viitorul omenirii. Aceste informatii arata nivelul extrem de ridicat al consumarii resurselor naturale, intr-un ritm alarmant. Astfel, omenirea consuma intr-un interval de 9 luni mai mult decat poate planeta inlocui intr-un an de zile, sustin cercetatorii, citati de AP. Cu alte cuvinte, specia dominanta a planetei, omul, se intinde mai mult decat ii este plapuma, devastand Pamantul. Cele sapte miliarde de oameni din prezent folosesc mai multa apa, taie prea multe paduri si mananca mai mult peste decat poate inlocui natura, arata raportul, anunta Click.

Un barbat si-a muscat prietenul de penis din cauza unei sticle de bere. Doi barbati din Ghana s-au certat din cauza unei sticle de bere, iar totul s-a terminat cand unul dintre ei l-a muscat pe celalalt de penis, smulgandu-i astfel o bucata din organul sexual. Potrivit site-ului modernghana.com, Kwaku Agyemang, un tamplar din Kunka Junction s-a enervat cand a observat ca amicul sau. Osman Abubakar, ii bause sticla de bere. Initial cei doi s-au luat la cearta, iar mai apoi lucrurile au degenerat, iar Kwaku a sarit si l-a muscat pe amicul sau de penis. A reusit chiar sa ii rupa o bucata din organul sexual, pe care a mestecat-o si a aruncat-o pe jos. In urma faptei sale, barbatul va trebui sa plateasca o amenda, sa suporte cheltuielile medicale ale prietenului sau si va petrece si patru luni dupa gratii, informeaza Libertatea.

A intins un goblen de 22 de metri pe strada. Chinezoaica Zeng Xuejun a facut furori la un festival care a avut loc in orasul Dongguan. Femeia si-a expus pe strada opera la care a muncit timp de trei ani. Zeng a realizat un goblen lung de 22 de metri. Creatia chinezoaicei a fost intinsa pe o strada, unde a putut fi admirata de toti participantii la festival, scrie Cancan.

A indurat un implant de coarne pentru a scapa de un semn din nastere. Doctorii au trat un baietel, ce s-a nascut cu o pata rosie in frunte, cu o interventie foarte rara si ciudata: i-au inserat coarne sub pielea de pe frunte. George Ashman (5 ani) s-a nascut cu o roseata puternica pe frunte, mama lui fiind convinsa ca acesta va indura o viata in fata copiilor rautaciosi. Pe cand avea 4 ani acesta a fost supus unei proceduri medicale care i-a intins scalpul pana la refuz. Semnul din frunte a fost ulterior scos din ecuatie iar pielea intinsa a fost prinsa la capete. Pentru a-i mari tesutul ce avea sa fie pus cap la cap, medicii i-au inserat doua bile gonflabile care gradual au luat in volum. Dupa patru luni, implantul a fost scos, iar singurul semn ramas este o cicatrice putin vizibila, anunta Click.

Un australian, urmarit pe autostrada de un ozn! Un barbat din Australia a trecut prin clipe de groaza zilele trecute cand a fost umrarit de un ozn. Australianul se deplasa pe autostrada, in jurul orei trei dimineata, mergand spre Melbourne, cand a observat in oglinda retrovizoare niste lumini, pe cer. S-a uitat mai atent si s-a gandit ca ar putea fi un ozn. Dupa cateva minute, a privit iar in oglinda si a vazut ca luminile in urmaresc. Acest lucru a durat vreo 30 de minute, timp in care barbatul nu stia cum sa procedeze, deoarece era de-a dreptul ingrozit. Din fericire, urmarirea a incetat brusc, informeaza Libertatea.

Prostituata pacalita cu un penis fals. Politistii din statul american Florida au dat dovada de foarte multa imaginatie, ei reusind sa prinda o prostituata cu un penis de cauciuc. Pentru ca fetele care fac trotuarul stiu ca politistii nu au voie sa-si expuna partile intime atunci cand fac un flagrant, un agent a fost nevoit sa improvizeze. Politistul s-a desfacut la slit si si-a scos penisul fals, moment in care, increzatoare, prostituata si-a prezentat tarifele. Femeia, in varsta de 31 de ani, a fost arestata imediat, scrie Cancan.