S-a intrebat cineva ce se afla la capatul unui curcubeu? Iata raspunsul! Toti ne minunam atunci cand pe cer dupa o ploaie de vara isi face aparitia coloratul curcubeu. Putini sunt cei care se intalnesc cu capatul unui astfel de fenomen. Curcubeul pe care il vedeti se incheie in mijlocul unei sosele din Marea Britanie. In acel loc special, el mangaie asfaltul cu lumina lui puternica. Despre curcubeu se cunosc multe interpretari mitologice: la capatul lui s-ar afla un vas cu aur, ar fi o poteca intre Pamant si Raid (la greci si romani), taietura divinitatii in cer (chinezi), iar pentru crestini curcubeul vine cu o promisiune de la Dumnezeu ca nu va mai trimite potop peste noi, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cei mai tari gabori din lume sunt in Brazilia! Uite cum se freaca si cum danseaza cu femei aproape dezbracate in mijlocul strazii. Carnavalurile din Brazilia sunt foarte obisnuite, iar cel de la Rio de Janeiro este cunoscut in toata lumea. Brazilienii sunt dansatori innascuti, iar politistii nu ies din acest tipar. Ca sa nu se plictiseasca privind multimea de participanti la carnaval, cativa oameni ai legii au intrat in ritmul muzicii si au reactionat la miscarile lascive ale dansatoarelor care se unduiau mimand sexul "pe la spate", anunta Cancan.

Piata de mortaciuni, locul in care samanii vin la cumparaturi. "Akodessewa Fetish Market" din Togo este recunoscuta drept cea mai mare piata de fetis din lume, un loc in care practicantii de vodoo pot gasi orice pentru ritualurile lor. Practica vodoo a aparut in Vestul Africii, inainte de a fi dusa de sclavi in America. In tari precum Togo, Ghana sau Nigeria, religia e o chestiune serioasa. Multi oameni cred ca vindecatorii ce folosesc parti de animale si talismane ciudate pot invoca spirite cu ritualurile lor ciudate. Astfel, problemele sunt rezolvate. Iar daca exista un loc in care samanii isi pot face provizii de mortaciuni, atunci Akodessewa Fetish Market este locul ideal. Piata se gaseste in capitala tarii, Lome, si este un fel de farmacie in aer liber unde diferitele parti de animale moarte, statuile din oase sau ierburile iau locul medicinei conventionale. Aici pot fi gasite cranii, cozi, piei si membre ale multor animale. Strainii ce trec pe aici cu siguranta vor cumpara ceva pana la plecarea din piata, se lauda abilii vanzatori, informeaza Click.

Iata cele mai misterioase locuri de pe planeta! Triunghiul Bermudelor, Insula Alcatraz, paduri sau vai sinistre in care se intampla cele mai ciudate lucruri. In toate poate fi vorba atat de fenomene paranormale cat si numai de inchipuirea oamenilor superstitiosi. Adevarat sau nu, tu ai avea curajul sa mergi in vacanta in urmatoarele destinatii? Cel mai cunoscut loc al misterelor, Triunghiul Bermudelor a devenit faimos mai ales pentru numeroasele disparitii "ciudate"Inca din 1950, se vorbeste despre avioane si ambarcatiuni care s-au pierdut aici, iar lista lor e ingrijorator de lunga. Pentru unele dintre ele au fost gasite, in cele din urma, explicatii rationale satisfacatoare, dar pentru citeva nu s-au gasit inca astfel de lamuriri, scrie Libertatea.

Ce bunaciuni de neveste au soldatii britanici. Mai multe sotii si iubite ale soldatilor britanici care se afla pe front au decis sa faca ceva pentru a ajuta armata. Astfel, femeile au decis sa pozeze pentru un calendar sexy, care sa fie scos ulterior la vanzare. Imaginile vorbesc de la sine, tinerele, imbracate in lenjerie intima, aparand in ipostaze pline de erotism. Banii adunati din vanzarea calendarului sexy vor fi donati pentru soldatii raniti pe frontul din Afganistan, anunta Cancan.

Uite acvariul cel mai mic din lume, cu numai 2 lingurite de apa! Desi pare de necrezut, a fost creat un acvariu cu pesti cu lungimea de numai 30 de milimetri, latimea de 14 milimetri si inaltimea de 24 de milimetri. Desi e atat de mic, incap in el plante miniaturale, pietricele multicolore, pestisori minusculi zebra, in numai doua lingurite de apa. Apa trebuie introdusa cu seringa, iar pestii sunt introdusi cu o plasa minuscula. Cel mai mic acvariu din lume a fost realizat de Anatoli Konenko (57 de ani) din Omsk, Rusia. El s-a specializat in arta in "microminiatura", reusind sa scrie pe boabe de orez, seminte de mac si chiar pe firul de par uman. In 1996, Konenko a fost recunoscut de Cartea Recordurilor pentru crearea celei mai mici carti din lume, o editie "miniaturala" a romanului "Cameleonul" de Anton Cehov, care are 29 de pagini cu lungimea de 0,9 milimetri si latimea de 0,9 milimetri, informeaza Click.