Un barbat incearca sa supravietuiasca doar cu laptele de la sanul nevestei. Atunci cand nou-nascutul lui Curtis si Katie a petrecut ceva timp la terapie intensiva, ea si-a format un obicei in a se mulge la doua ore pentru a nu-si pierde lactatia. La cel de-al doilea copil s-a repetat treaba, ea donand laptele in exces. Situatia nu s-a oprit aici. Katie a ramas insarcinata pentru a treia oara, iar dupa nastere, micutul a trecut si el pe la terapie intesiva. Banca de lapte nu a mai acceptat laptele ei in exces, poate si din cauza unui medicament pe care ea il lua. Integral in Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cat de obsedat sa fii? Un barbat sta intr-un vagin! Un britanic saturat de cele din jur a vrut sa revina la stadiul de embrion. Nervosi, suparati si stresati, multi ne dorim sa nu ne fi nascut, dar din pacate nu e atat de simplu. Barbatul a gasit insa o cale de compromis. Si-a construit un fel de cort, care seamana cu trupul unei femei, iar intrarea in "locuinta" se face prin intermediul vaginului, scrie Libertatea.

Ca-n filme: fusese platit cu 400 de euro sa omoare o femeie, dar s-a indragostit de ea! Scenariu de-a dreptul hollywoodian in Brazilia, unde un criminal pe nume Carlos Roberto de Jesus nu a fost in stare sa apese pe tragaci si sa omoare persoana pe care trebuia sa o omoare, pentru ca... s-a indragostit nebuneste de ea. Barbatul primise echivalentul a 400 de euro de la o femeie, care i-a cerut sa o omoare pe Iranildes Araujo, presupusa amanta a sotului ei. Cand a pornit pe urmele viitoarei victime, criminalul a fost fermecat de ea. Pentru ca nu putea concepe sa o omoare, Carlos Roberto de Jesus i-a divulgat femeii intregul plan, apoi i-a propus sa insceneze crima, pentru a o pacali pe cea care l-a angajat, informeaza Cancan.

S-a deschis primul hotel de 7 stele destinat animalelor. "Urban Tails Dubai" este primul resort cu atatea stele in care animalele pot sa se relaxeze in lux. Inaugurarea a fost facuta vara trecuta iar patronii spun ca pana acum n-au avut niciun loc liber. ata ca mai nou exista si un Burj al Arab al cainilor si pisicilor. Acesta a fost creat de un irlandez ce s-a mutat in Emirate in 2004. Dupa ce s-a lasat de predat la catedra unei scoli internationale, a speculat ca animalele nu pot umbla prin spatiul public astfel construind un spatiu de lux unde cei mai buni prieteni ai omului pot socializa in liniste. Asta si in timp ce stapanii se ocupa de cheltuit bani in vacanta lor, anunta Click.

Cel mare sarpe din lume are peste 7 metri si cantareste 137 de kg. Un piton imens din Kansas City, care masoara nu mai putin de 7,60 metri si cantareste aproximativ 137 de kilograme, ar putea castiga titlul de cel mai mare sarpe din lume, intrand astfel in Cartea Recordurilor. A fost nevoie de 15 oameni pentru ca Medusa, asa cum a fost botezat sarpele, sa fie expus pentru a fi fotografiat. Ingrijitorul animalului spune ca nu ii este frica de el desi acesta este foarte periculos si ar putea oricand sa manance un om. Sarpele este hranit zilnic cu un animal de aproximativ 20 de kilograme, dar oricand ar putea ingurgita unul de 45 de kilograme, scrie Libertatea.

O elefantica talentata! Picteaza cu trompa. O femela de elefant de la o gradina zoologica din Marea Britanie isi petrece mare parte din timp realizand tablouri minunate. Karishma, o elefantica in varsta de 13 ani de la gradina zoologica din orasul britanic Bedfordshire, are un hobby mai putin obisnuit pentru un animal. Cat e ziua de lunga, femela de elefant se asaza in fata sevaletului si face picturi abstracte pe hartie. Karishma picteaza cu trompa, in varful careia tine o pensula minuscula, pe care si-o inmoaie singura in vopseluri. Integral in Cancan.