I-a sarit marul din gat cand ambulanta a dat intr-o groapa! Salvat de la moarte ca Alba-ca-Zapada. Un barbat era sa moara asfixiat dupace s-a inecat cu o bucata de mar, dar a fost salvat nu de medici, ci de natura. Ingerul lui pazitor se afla, se pare, intr-o groapa din sosea, datorita careia a scapat de sufocare. Bebe Popa, un galatean de 52 de ani, se zbatea intre viata si moarte intr-o ambulanta in drum spre Bucuresti, dupa ce o bucata de mar i-a ramas in gat. Medicii nu au reusit sa i-o scoata si au plecat spre Capitala, scrie Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Vrei sa ai pe telefon sunete din spatiu? NASA iti ofera 36 tonuri de apel. Poti auzi sunetul unei rachete care isi ia zborul sau celebrele vorbe ale lui Neil Amstrong de cate ori te suna cineva. NASA le face cadou celor pasionati de tot ce tine de spatiu 36 tonuri de apel. Agentia Spatiala Americana NASA ofera o colectie de 36 tonuri de apel (ringtones). Astfel, atunci cand esti sunat, poti auzi zgomotul pe care il produce o racheta atunci cand isi ia zborul sau alte sunete din spatiu, scrie Click.

Ultimele cuvinte ale condamnatilor la moarte. Indiferent de felul executiei condamnatii la moarte au dreptul la o ultima masa, la alegere, si la o ultima declaratie. Cateva din aceste declaratii scurte au devenit celebre. Intre 1989 si 1990 Aileen Wuorno a ucis sase barbati despre care a afirmat ca voiau s-o violeze. A fost executata in 2002 prin injectie letala. Inainte de moarte a declarat: "Ma voi intoarce ca in Independence Day. Exact ca in film, cu marea nava-mama!", citim pe siteul Realitatea.net.

A ascuns 12 pasari in pantaloni. Un turist olandez a socat recent autoritatile din Guiana Franceza, fiind prins cu 12 pasari colibri ascunse in pantaloni. Barbatul incerca astfel sa scoata micile zburatoare din tara, insa a fost descoperit si arestat pe aeroportul Rochambeau din Cayenne. Olandezul avea, se pare, un plan bine pus la punct, Libertatea.ro.

Gigantul de gheata, Uranus, a fost foarte aproape de Pamant! Axa sa a fost in opozitie cu Soarele, lucru neobisnuit. Uranus, privit de pe Pamant, s-a aflat luni in opozitie cu Soarele. Datorita acestui lucru, astronomii au putut observa cel mai bine gigantul de gheata, informeaza Discovery. In mod obisnuit, Uranus este vizibil mai greu. Astronomul Mark Thompson precizeaza in articolul publicat pe site-ul news.discovery.com ca, orbitele planetelor nu sunt circulare, ele sunt de fapt elipse, scrie Adevarul.

O mireasa a cazut in lac cu tot cu domnisoare si cavaleri de onoare in timpul sedintei foto. Din dorinta de a avea un tablou de nunta deosebit, un mire si o mireasa si-au luat domnisoarele si cavalerii de onoare si s-au asezat pe pontonul unui lac. Au apucat sa faca doar cateva poze, caci la scurt timp podetul de scanduri a cedat si toti cei 13 au facut o baie buna. Pontonul unui lac din Statele Unite a reusit sa tina greutatea a 13 persoane doar pentru poza, apoi a cedat, scrie Click.