Ati mai vazut asa ceva? O pisica are doua fete. Despre pisici se spune ca ar avea noua vieti, dar o felina cu doua fete este ceva cu totul iesit din comun. Frankenlouie, care locuieste impreuna cu stapanii lui in Milbury, Massachusetts, a suferit o mutatie genetica, Janus, avand doua fete. In mod normal, o pisica cu o astfel de malformatie nu traieste decat cateva zile. Frankenlouie a supravietuit, insa, 12 ani, varsta pe care o are acum. Felina cu doua fete si-a castigat sI un loc in Cartea Recordurilor, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Liliecii care fac sex oral si masajul rectal, tratament pentru sughit. In aceasta seara are loc cea de-a 20-a ceremonie a premiilor Ig Nobel, dedicata cercetatorilor ale caror descoperiri mai intai provoaca rasul si apoi curiozitatea. Ceremonia se va desfasura in sala de festivitati a Universitatii Harvard, laureatii care accepta invitatia fiind supusi in mod traditional unui tir de avioane de hartie din partea publicului, in timpul discursului de acceptare. Castigatorii de anul acesta inca nu sunt cunoscuti, insa exemplele din anii trecuti ne arata cam ce fel de cercetari se califica pentru premiul Ig Nobel, varianta parodiata a premiilor Nobel, anunta Libertatea.

O batrana gravida pe coperta unei celebre reviste. Pentru ca din ce in ce mai multe femei se hotarasc tarziu sa ramana insarcinate, revista "New York Magazine" a aparut pe piata cu o coperta inedita. Astfel, in imagine apare o femeie, in jur de 50 de ani, care pozeaza goala, insarcinata fiind. Fotografia este insotita de titlul: "Este ea cam prea batrana pentru asta?". Poza reaminteste de o fotografie similara facuta de celebra actrita Demi Moore, in august 1991, pentru coperta revistei "Vanity Fair". La vremea respectiva, imaginea cu vedeta, care avea 28 de ani atunci, a starnit numeroase controverse, informeaza Cancan.

A vrut sa arunce Pentagonul in aer cu o jucarie. Un tanar de 26 de ani din Massachusetts, a pus la cale un atac asupra Pentagonului si a Congresului American, cu ajutorul unui avion, controlat cu o telecomanda. Rezwan Ferdaus, absolvent de Fizica la Universitatea de Nord-Est din Boston, a fost arestat si acuzat, miercuri, pentru actiuni teroriste, au anuntat autoritatile. In urma unei anchete a FBI, Ferdaus planuia sa foloseasca un avion de mici dimensiuni, plin cu explozibili de plastic C-4. "Nu exista informatii care sa indice ca era conectat cu organizatii teroriste straine. Se pare ca s-a radicalizat dupa ce a urmarit diverse filmulete pe Internet. I s-a oferit sansa de a renunta la idee, dar el nu a vrut sa renunte la planul de a duce la bun sfarsit atacurile", scrie intr-un raport FBI, scrie Click.

Un monociclist a mers 9 metri numai pe sticle de bere. Pentru a-si dovedi talentul de a merge pe un monociclu, un tanar din Germania a parcurs aproape noua metri, pe o sina formata din gurile sticlelor de bere. Lutz Eicholz, a reusit sa mearga fara probleme pe 8,93 metri de sticle de bere, cu aceasta ocazie reusind sa-si intreaca propriul record de 7,99 de metri. Nu a reusit din prima incercare, insa nu i-a luat mult pana sa inregistreze noul sau record, anunta Libertatea.

O muscata creste si nu se mai opreste - Aflati aici cu ce este udata de proprietara. Dilsy Price, o batranica in varsta de 72 de ani din oraselul Hereford, se lauda cu o muscata imensa, de 2,4 metri. Septuagenara a gasit insa o reteta secreta care a facut ca floarea sa creasca atat de mare. De-a lungul anilor, Dilsy a udat zilnic muscata cu o ceasca de ceai. "Cred ca ceaiul este cel mai bun ingrasamant pentru floarea mea, pentru ca este de-a dreptul spectaculoasa. In mod normal, o muscata nu trece de 1,5 metri inaltime, dar floarea mea creste si nu se mai opreste. Mai are putin si nu mai incape in casa", a povestit pensionara britanica, informeaza Cancan.