Profa a facut sex cu eleva de 15 ani. Femeia de 38 de ani a ajuns la balamuc dupa aventura de 7 luni cu pustoaica. Directoarea unei scoli din Colchester, Anglia, a intretinut relatii sexuale cu o fata de 15 ani timp de sapte luni. Suzanne Harrison, de 38 de ani, a pus ochii pe Sarah si a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a o aduce in patul ei. Ii motiva absentele cand pustoaica chiulea, ii punea vorbe bune printre profesori si purta des discutii prietenesti cu ea. In scurt timp, tanara a fost cucerita de doamna directoare si a chemat-o acasa la ea, la un gratar. Dupa mai multe beri au inceput sa danseze lasciv, iar de acolo pana la contactul sexual nu a fost decat un pas. Aceste jocuri s-au repetat timp de sapte luni. Directoarea isi retraia viata de adolescenta si facea sex cu Sarah prin toaletele scolii, in parcarile de la supermarketuri, in liftul de la bloc. Mai mult, cele doua se si filmau cand traiau momentele intense. Dupa sapte luni au fost descoperite de sora victimei care a auzit gemete suspecte din camera lui Sarah, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

A lasat o donatie de 131.000 de dolari intr-o toaleta. Un anonim a lasat, intr-o toaleta publica din Japonia, o sacosa cu 10 milioane de yeni (131.000 de dolari) pentru victimele cutremurului si tsunamiului care au lovit Japonia, pe 11 martie. Pe langa pachetul cu bani, a fost gasit si un bilet in care anonimul scria, potrivit BBC, ca ofera banii unei organizatii de caritate care se ocupa de victime. "Sunt singur si n-am nevoie de bani", mai scria pe biletul de langa bancnote. Sacosa a fost gasita intr-o toaleta pentru persoane cu dizabilitati din Primaria Sakado, o suburbie din Tokyo. Autoritatile au anuntat ca vor inmana banii Crucii Rosii, daca nu vor fi revendicati in decurs de trei luni. Dupa dezastrul care a lovit Japonia, in martie, mai multi locuitori au impresionat intreaga lume. Un japonez a gasit printre ruine, la scurt timp dupa tsunami, 50 de milioane de dolari, pe care i-a predat politiei, anunta Libertatea.

De ziua ei s-a inecat cu un lantisor ascuns in tort! Tanara a inghitit, accidental, colierul de 500 de lire pe care iubitul ei i l-a ascuns in tort, drept surpriza. Romanticul Xiao Li, 22 de ani, s-a uitat neajutorat in timp ce Wang Xue a mancat cu pofta din prajitura pe care el a pregatit-o special pentru ea, de ziua ei." Am crezut ca asa ii voi arata cat de mult o iubesc si ca va fi si o gluma buna. Dar inainte sa pot sa-i spun ceva, ea deja inghitise colierul dintr-o muscatura si a trebuit sa-i spun adevarul in drum spre spital", a povestit tanarul. Astfel, dupa ce i-au facut o radiografie, doctorii au ajuns la concluzia ca fata are nevoie de o interventie endoscopica pentru a-i fi scos lanticul din stomac. "In cele din urma si-a primit cadoul, dar stiu ca nu se va simti foarte confortabil purtandu-l, chiar daca am stat ore intregi sa-l curat", concluzioneaza iubitul fetei, informeaza Click.

Cel mai tare pusti de pe net! Nu vrea muzica pentru copii, nu vrea dance, nu vrea pop, e innebunit dupa rock clasic. Un baietel de trei ani are o pasiune iesita din comun pentru copiii de varsta lui. Obisnuit probabil de mic sa asculte formatii rock, micutul stramba din nas atunci cand tatal lui ii pune o melodie pentru copii. Totul se schimba radical atunci cand la urechile micutului ajung acordurile unei melodii a formatiei Led Zeppelin. Baietelul se insenineaza imediat si apreciaza cantecul formatiei britanice, scrie Cancan.

La 11 ani, vrea sa-si schimbe sexul. Thomas Lobel, un baietel de 11 ani din California, SUA, a socat opinia publica din intreaga tara, mai putin pe parintii sai, un cuplu de lesbiene, dupa ce inca de la varsta de 8 ani si-a exprimat dorinta de a deveni fata. Astfel, in ultimii trei ani, Thomas, care acum se autointituleaza Tammy, a urmat un tratament hormonal care are menirea sa il impiedice sa treaca prin pubertate ca baiat. Parintii adoptivi ai micutului, Pauline si Debra, doua lesbiene, afirma ca primul lucru pe care l-a spus Thomas, la varsta de 3 ani, atunci cand a invatat limbajul semnelor, pentru ca din cauza unui handicap nu poate vorbi, a fost "sunt o fata", iar de atunci ele ii sustin alegerea copilului. Dupa ce, la varsta de 7 ani, atunci cand s-a automutilat in zona genitala, a fost diagnosticat cu deviatie de identitate sexuala, Thomas a inceput sa urmeze tratamentul care il va transforma in femeie, anunta Libertatea.

O veverita trage un pui de somn in parul unei fete! Chippy, o veverita care s-a jucat toata ziua, a avut nevoie de o mica pauza de odihna si a gasit un loc mai putin obisnuit pentru a trage un pui de somn. Dupa o zi agitata, Chippy si-a ales un loc straniu in care sa se odihneasca. Veverita s-a infipt in parul unei fete si a dormit acolo linistita, nefiind deranjata de nimeni, informeaza Click.