Povestea incredibila a unei fotografii celebre. Vezi aici ce s-a intamplat cu celebra fata afgana. Este probabil unul dintre cele mai cunoscute chipuri din lume. Fata afgana cu ochi tulburatori si privire expresiva care a aparut in ziarele si revistele din intreaga lume are o poveste fascinanta. La varsta de 12 ani, Sharbat Gula a fost fotografiata de celebrul Steve McCurry, in tabara de refugiati Nasir Bagh din Pakistan. Asta se intampla in anul 1984, atunci cand rusii bombardau Afganistanul. Satul ei a fost distrus de sovietici, iar ea, fratele si surorile ei au ramas orfani. Desi numele ei era necunoscut, poza ei, aflata sub titlul "Fata afgana", a aparut pe coperta revistei National Geographic din iunie 1985. Imaginea fetei a devenit simbolul refugiatilor din lumea intreaga. Integral in Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Turistii se adapostesc de ploaie sub rochia lui Marilyn Monroe. Desi se dorea un omagiu adus actritei, surprinsa in cea mai cunoscuta ipostaza, statuia lui Marilyn Monroe si-a capatat rapid renumele de cel mai kitsch monument din Chicago. Inaugurata in aceasta vara, sculptura a ajuns rapid in top - mai precis, in cel al celor mai urate din lume. Britanicii de la Daily Mail au gasit insa si un avantaj al existentei monumentului: in zilele ploioase, turistii se pot adaposti sub faldurile rochiei actritei. Si chiar daca unghiul din care o privesc pe Marilyn nu este, poate, cel care s-o onoreze cel mai mult pe diva, macar ii apara de ploaie, scrie Click.

Dupa cinci ani, a aflat ca iubitul ei e... femeie. Nunta e considerata de multi cel mai important moment al vietii, asteptat cu nerabdare si cu emotie. Insa, se mai intampla uneori ca, inainte de acest mare eveniment sau dupa ce te intorci fericit din luna de miere, persoana pe care o iubesti sa nu fie ceea ce pretinde. Britanica Nicole Lindsay e un astfel de caz, care a crezut in dragoste, dar a sfarsit dezamagita relatia. Ea s-a iubit timp de cinci ani cu Lee Brooks, un transsexual care isi facuse o operatie de schimbare de sex pentru a scapa de o acuzatie de molestare sexuala a unei minore, anunta Libertatea.

Ce a gasit o mama la raionul de copii. Tocuri de 12 cm pentru fetite de sase ani. Sarah Shafi, o britanica de 43 de ani din Leeds, care se plimba cu fiica ei de sapte ani printr-un magazin de incaltaminte, a fost socata cand a gasit pantofi cu tocuri de 12 centimetri in sectiunea dedicata fetelor de 6-8 ani. Ba mai mult, pentru ca vanzarea sa mearga struna, pantofii erau redusi cu mai bine de 60 de procente si costau doar sapte lire (opt euro). Mai multe mame care au vazut incaltamintea s-au plans ca magazinul incearca sa hipersexualizeze fetitele, iar unele au dat vina pe actrita Katie Holmes, cea care a starnit aprigi controverse pentru ca ii da voie fetitei ei de cinci ani, Suri, sa poarte pantofi cu toc si sa se machieze, informeaza Cancan.

Ea e femeia cu peste 100 de personalitati. Kim Noble este o pictorita din Marea Britanie si doar un nume printre cele peste 100 apartinand celorlalte personalitati pe care le are. Kim, in varsta de 50 de ani, sufera de tulburare disociativa de identitate. Adica 'bucati' din persoane diferite - nu este cunoscut numarul exact insa trece de 100 - inchise intr-un singur corp. Personalitatile ei sunt distincte, au propriile nume, varste si comportamente. Mai mult, unele sunt copii iar altele masculine. Personalitatea dominanta este Patricia, careia nu-i place sa i se spuna Kim Noble, relateaza Libertatea.