S-au dezbracat si au mimat sexul la Dansez pentru tine. Emisiunea concurs "Dansez pentru Tine" se bucura de un succes enorm la nivel mondial. Argentinienii insa, se pare, au cea mai incitanta versiune. Astfel, in varianta argentiniana a emisiunii, concurentii se leapada de "pornirile" pudice si show-ul devine aproape erotic. Acesta este si cazul concurentilor din imaginile de mai jos care au simulat sexul si orgasmul in timpul emisiunii, dezbracandu-se aproape in totalite si mimand sexul si orgasmul, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Prajituri XXL pentru pofticiosi. Laura si David Parry, doi frati din Marea Britanie, mari iubitori de dulciuri, se lauda ca au creat Raiul gurmanzilor. Tinerii, de 23, respectiv 20 de ani, petrec o zi pe saptamana facand prajiturile lor preferate in varianta XXL. Printre produsele lor cele mai reusite se numara un Toffifee, care are atat de multa ciocolata incat trebuie taiat cu fierastraul, anunta Cancan.

A castigat 25.000.000 de dolari din greseala. Kathy Scruggs o femeie de 44 de ani din Atlanta, SUA, a castigat recent la loto fabuloasa suma de 25 de milioane de dolari, recunoscand ca totul s-a intamplat dintr-o eroare. Ea a explicat ca a dorit sa cumpere un bilet la extragerea loteriei din weekend, dar vanzatorul, grabit, i-a inscriptionat din greseala un bilet pentru o alta extragere. Femeia nu a schimbat biletul iar acesta i-a adus premiul de 25 de milioane de dolari, informeaza Libertatea.

A renuntat la 3,5 miliarde de euro ca sa se marite cu omul iubit. Mai ceva ca-n filme! Ducesa Cayetana de Alba (85 de ani) s-a cununat ieri cu Alfonso Diez (60 de ani). Ca sa se marite cu un simplu functionar, ea a renuntat la averea de 3,5 miliarde euro. Nunta anului in Spania. Ducesa Cayetana de Alba, care detine, potrivit Cartii Recordurilor, cele mai multe titluri nobiliare, 46, a ales sa-si uneasca destinul cu un om simplu, Alfonso Diez, cu 25 de ani mai tanar decat ea. Cununia a avut loc ieri, in capela Palatului Duenas din Sevilla. Mireasa, foarte indragostita, a imbracat o rochie roz deschis creata de stilistii Victorio si Lucchino. Numerosi oameni s-au inghesuit ca sa vada "insurateii". Ducesa a aruncat buchetul in multime si a dansat flamenco in fata unei "paduri" de camere tv. La nunta au fost prezenti doi fii ai miresei si invitati din aristocratie. Insusi regele Juan Carlos le-a dat binecuvantarea mirilor, scrie Click.

Drama unei consiliere in amor: nu-si gaseste iubit. Hayley Quinn, o frumoasa britanica, in varsta de 24 de ani, castiga 40.000 de lire pe an de pe urma unor seminarii, in care ii sfatuieste pe barbatii timizi cum sa-si gaseasca jumatatea. Cand vine vorba despre ea, insa, dragostea este o mare problema. Hayley spune ca este atat de buna la cucerit barbati, incat a devenit "dependenta" de flirt, motiv pentru care, paradoxal, sufera de singuratate. In ultimul an, bruneta a avut peste 200 de intalniri cu barbati. Cu toate acestea, este, in continuare, burlaca. "Sunt propriul meu client-problema. Mi-ar placea la nebunie sa existe un barbat care sa-mi ia mintile, sa ma ceara de nevasta, dar, desi m-am indragostit de multe ori - adeseori de clienti -, nu am ajuns in punctul dorit. In ciuda jobului meu, sunt o romantica incurabila si nu-mi pot gasi perechea", a explicat consiliera in amor, care spune despre ea ca este "o versiune dusa la extrem a lui Carrie Bradshaw", personajul principal din serialul "Sex and the City", anunta Cancan.

Asa imagini mai rar! S-au relaxat intr-un jacuzzi la 150 de metri deasupra unei prapastii. Iubitorii de senzatii extreme si-au putut satisface nevoia de adrenalina intr-un mod inedit. Astfel, un grup de persoane s-au relaxat intr-un jacuzzi suspendat la 150 de metri de sol, deasupra unei prapastii. Douazeci si cinci de entuziasti s-au bucurat de apa fierbinte a piscinei ancorate de Podul Gueuroz din Elvetia. Evenimentul, pe care l-au pregatit cinci persoane care isi petrec timpul liber organizand expeditii indraznete cu jacuzzi in intreaga lume, a necesitat peste 2500 de ore de munca pentru cele doua ore de relaxare petrecute deasupra prapastiei, informeaza Libertatea.

Ti se face parul maciuca! Fantoma unei fetite a fost filmata intr-un magazin din Anglia. Imagini bizare intr-un magazin din Marea Britanie! Camera de supraveghere montata in interior a surprins silueta unei femei, care se uita chiar in directia obiectivului. Imaginile au fost filmate in timpul noptii si au fost publicate ulterior pe internet, creand mare valva pe internet. Angajatii nu isi pot explica prezenta acestei siluete de femeie, pentru ca magazinul era inchis la acea ora. "Imaginile nu sunt prelucrate in niciun fel. Ele au fost examinate de experti. Acestia nu au gasit niciun raspuns plauzibil pentru ceea ce se vede pe inregistrare", a declarat un reprezentant al magazinului. Magazinul a fost construit pe locul unui fost orfelinat din Epoca Victoriana. Oamenii din zona cred ca femeia reprezinta spiritul ratacit al uneia dintre fetitele care au murit in acel camin, scrie Click.