Detaliu straniu: ce avea Michael Jackson in pat cand a murit. La numai o zi dupa ce, in cadrul procesului doctorului lui Michael Jackson, a fost prezentat arsenalul uluitor de medicamente pe care megastarul le avea pe noptiere in momentul mortii sale, a fost scos la iveala un alt detaliu socant din viata artistului. Juratilor li s-a aratat o fotografie cu patul in care a murit Michael, fotografie in care apare o papusa cu par blond. Potrivit procurorilor, Michael obisnuia sa doarma cu aceasta papusa, scrie Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Cea mai spectaculoasa cerere in casatorie. Uitati de flori, de lumanari si de banalele cereri in casatorie la restaurant. Nick, un tanar din Statele Unite ale Americii a uimit lumea cu modul in care a rugat-o pe Lisa, logodnica lui, sa ii fie sotie. Cu ajutorul tuturor locatarilor dintr-un bloc, Nick a organizat un adevarat spactacol de lumini. El si-a rugat iubita sa sune un prieten, in timp ce se uita la cladirea din fata ei. Imediat cum a inchis telefonul, luminile de la fereste s-au aprins simultan, pentru a forma cererea in casatorie. Lisa, logodnica baiatului, a inceput sa planga de fericire si de emotii. Evident, fata a raspuns "da", moment in care luminile de la ferestre au format o ploaie de confetti si o inimioara, scrie Click (video).

Desen de 1.200 mp din crema de pantofi. Dragos Brumaras, un botosanean de 33 de ani, doreste sa intre in Cartea Recordurilor cu desenul sau expus ieri, in centrul orasului. Barbatul a folosit 13.600 de coli de hartie A4 si trei kilograme de crema de pantofi neagra pentru a realiza plansa imensa de 1.200 mp, scrie Libertatea.ro

Prins in timp ce facea sex in masina cu o batranica de 71 de ani. Dragostea nu are varsta, spune zicala. Se pare ca nici sexul nu are nici varsta, nici timp de bun-simt. Doi americani din Michigan - el de 54 de ani, ea de 71 - au facut sex salbatic intr-o masina parcata in fata unui restaurant. Cum geamurile masinii erau pline de condens, intocmai ca in scena de amor din "Titanic", niste politisti care patrulau prin zona s-au apropiat de vehicul, pentru a vedea daca e ceva in neregula. "O rezolv pe puicuta asta", le-a spus politistilor barbatul de 54 de ani, cu referire la septuagenara care statea complet dezbracata langa el, scrie Cancan.

​Fata cu cel mai LUNG penis a facut furori pe Facebook! :) Celina, o tanara care a vrut sa isi impresioneze prietenii de pe Facebook cu pozele sale din vacanta, a dat-o in bara dupa ce a postat o imagine care o infatiseaza catarata pe o stanca. Insa, modul in care si-a ales sa stea, combinat cu lumina au avut un rezultat cel putin hilar. Astfel, piciorul drept al fetei, in urma unui joc "obscen" al luminii cu vantul, a ajuns sa se asemene cu un penis urias, care ii iesea din fusta, scrie site-ul Antenei 3.

Imaginea ingrozitoare care i-a facut pe doi spargatori de locuinte sa sune la politie. O gasca de spargatori de locuinte ar putea scapa de inchisoare dupa ce le-au aratat politistilor o problema si mai mare gasita in casa "pagubitului". Kraig Stockard s-a transformat rapid din victima in suspect dupa ce doi tineri au oferit politiei CD-uri furate din casa sa, pe care erau stocate mai multe fotografii explicite si filme cu pornografie infantila, potrivit site-ului stirileprotv.ro.

A dat 40.000 de euro ca sa fie SUPERMAN! Herbert Chavez, un barbat in varsta de 35 de ani din Filipine, a suferit mai multe interventii chirurgicale, incepand cu anul 1995, pentru a arata ca Superman. A cheltuit 40.000 de dolari pentru operatiile estetice, dar spune ca e mandru de felul in care arata si ca investitia lui a meritat. Nu poti sa arunci un ac in camera lui Chavez care sa nu loveasca unul dintre obiectele cu Superman, scrie Click.