Ca sa nu plateasca taxa de intrare, a escaladat peretele unui castel. O femeie din China a demonstrat ca niciun efort nu e prea mare cand vine vorba de economisit niste bani in vreme de criza. Pentru a nu plati taxa de intrare intr-un castel din estul Chinei (echivalentul a trei euro), Nimble Ma Jei a escaladat un perete de 21 de metri, fara echipament de siguranta. Cand au vazut ca femeia a ajuns sus teafara, alti turisti au incercat sa faca aceeasi acrobatie, insa fara succes. Doi oameni au cazut de pe zid si si-au rupt picioarele si alti trei au avut nevoie de ajutorul fortelor de ordine, dupa ce au ramas blocati, anunta Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Doua maimute se pot juca pe calculator folosindu-se doar de puterea mintii. Cativa oameni de stiinta americani au reusit, in cadrul unui experiment, sa invete doua maimute sa miste bratele unui personaj dintr-un joc video folosindu-se doar de puterea mintii. Descoperirea ar putea fi utilizata pentru a imbunatati viata persoanelor paralizate. Activitatea electrica a creierului celor doua maimute a fost utilizata pentru a directiona mainile unei maimute virtuale de pe ecran, fara ca acestea sa isi miste nicio parte a corpului. Mai mult decat atat, cele doua maimute rhesus au reusit sa diferentieze intre texturile obiectelor virtuale pe care le "simteau", scrie The Telegraph. Acest proiect a fost demarat de oamenii de stiinta de la Centrul pentru Neuroinginerie din Durham, Carolina de Nord, iar urmatorul pas il reprezinta dezvoltarea unui "exoschelet robotic" care sa fie purtat de oamenii cu paralizie severa si care sa-i ajute sa se miste si sa cunoasca lumea din jur folosind unde cerebrale, scrie Gandul.

Cercetatorii se costumeaza in ursi panda pentru a pacali puii ca sunt parintii lor. Oamenii de stiinta din China au pus in aplicare un plan care pare amuzant: se costumeaza in ursi panda pentru ca micutilor crescuti in captivitate sa le fie mai usor atunci cand sunt dusi in salbaticie. Cercetatorii de la o rezervatie din provincia Sichuan, din China, au o idee ingenioasa de a proteja puii de panda care cresc in captivitate, potrivit The Telegraph. Pentru ca ursuletilor sa le fie usor atunci cand vor fi eliberati in salbaticie, oamenii de stiinta au decis ca acestia nu trebuie sa aiba niciun contact cu oamenii, relateaza Click.

Au fost luati cu targa de la concursul de mancat "cel mai iute sos chilli din lume". Participantii la concursul de mancat "cel mai iute sos chilli din lume", organizat in Edinburgh, au plecat de la restaurantul unde s-a desfasurat comperitia intinsi pe targa, avand stari de greata, voma si lesin. Patronul restaurantului si bucatarul sosului chilli, Abdul Ali, a recunoscut ca reteta a fost cam extrema, insa ca nu va renunta la traditia concursului, scrie Daily Mail. Cei 20 de indrazneti inscrisi in concurs au fost supravegheati de catre doi paramedici, insa acestia s-au simtit depasiti de situatie odata ce participantilor li s-a facut rau. Concursul in sine nu consta in consumul de mai mult sos chilli, ci era un test de anduranta pentru cei care se inhamau la degustat o astfel de reteta. In plus, banii adunati in cadrul concursului sunt donati pentru o cauza caritabila, informeaza Gandul.

Si-a batut sotia ca nu i-a dat "like" pe Facebook. Facebook-ul creeaza monstri. Astfel, un barbat din Texas a fost retinut de politie dupa ce si-a batut sotia pentru ca nu i-a dat "like" la o postare de pe Facebook. Benito Apolinar (36 de ani) a fost acuzat de violenta domestica, pentru ca i-a dat mai multi pumni sotiei sale, care a refuzat sa apese butonul "like" la o postare de-a acestuia de pe reteaua de socializare. Se pare ca in postarea cu pricina era vorba despre un mesaj de comemorare al mamei barbatului. Integral in Libertatea.

Ce face o blonda cu sanii sai voluptosi nu pot sa faca trei barbati cu mainile! Blonda din imagine uimeste prin miscarile sale. Femeia, imbracata intr-o bluza alba decoltata, danseaza... cu sanii pe ritmul muzicii. Ea isi misca pieptul voluptos fara nicio problema, mai ceva ca dansatorii profesionisti. Aflata in club, femeia al carui chip nu apare in filmuletul de 37 de secunde, reuseste sa-i uimeasca pe cei prezenti, relateaza Click.