Cum arata o poza celebra din anii '30, in varianta 2011! Mai multi ingineri britanici neinfricati s-au insirat pe o schela din varful unui bloc turn de 46 de etaje din Londra, pentru a lua pranzul la inlaltime. La 230 de metri inaltime. De parca haul de sub ei nu era suficient, englezii au mai avut de indurat si temperaturile de -10 grade celsius - totul, pentru a recrea celebra fotografie din 1932, "Pranz in varful unui zgarie-nor". In imaginea originala, care a facut inconjurul lumii, mai multi muncitori stau pe o bara de otel, in dreptul etajul 69 al cladirii RCA din New York, fara nicio masura de siguranta. In varianta contemporana, englezii au fost totusi asigurati cu corzi si au inlocuit sticla de whiskey, pe care unul dintre newyorkezii interbelici o tinea in mana, cu o doza de cidru, relateaza Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Uite ce face nora lui Gaddafi. Recent au iesit la iveala poze in care una dintre nurorile dictatorului libian, Muammar Gaddafi, apare in ipostaze desucheate. Fotomodelul libanez, Aline Skaff, nevasta lui Hannibal, fiul lui Gaddafi in varsta de 36 de ani, se da in vant sa se fotografieze in chiloti la petreceri in avionul privat sau pe iaht. Pozele ei scandaloase au fost descoperite de rebelii libieni, anunta Click.

Trebuie sa recunoasteti: acest tip stie sa-si ascunda bine subiectii! Laurent Gamba fotografiaza oameni pe care ii imbraca mai inainte in costume speciale, astfel incat sa creeze iluzia ca persoana este perfect camuflata in peisaj. Fie ca este vorba despre un peisaj langa o piscina, un supermarket sau un tablou, subiectii lui sunt atat de bine camuflati, incat trebuie sa faci un efort vizual pentru a-ti da seama daca este vorba despre un truc fotografic sau este realitate. Integral in Libertatea.

Camera de hotel la 155 de metri sub pamant. O camera de hotel la 155 de metri sub pamant - v-ati gandit vreodata ca exista asa ceva? Ei bine, da. Se afla intr-o mina de argint din Suedia. "Mine Suite" din regiunea Vastmanland este inconjurata de galerii si pesteri. O noapte de cazare costa 600 de dolari (440 de euro). Desi pretul nu este deloc mic, turistii se inghesuie sa experimenteze macar o noapte in camera aflata la 155 de metri profunzime, informeaza Cancan.

Iata cateva cranii umane mai putin inspaimantatoare! Arta sculpturii in legume si fructe este intalnita in bucatariile asiatice, dar rusul Dimitri Tsykalov s-a specializat si el in aceasta indeletnicire. Numai ca subiectele operelor lui sunt destul de macabre, ele fiind axate pe forma craniilor umane. Astfel, artistul de 48 de ani a realizat adevarate sculpturi in varza, vinete, mere sau pepene, inspaimantand putin cu subiectul ales. Ca un adevarat chirurg, Dimitri Tsykalov foloseste bisturiu si pense, dar si un toporas sau un burghiu electric pentru "interventiile chirurgicale", cum isi denumeste el operele realizate in fructe si legume proaspete, scrie Libertatea.