Instructor de parasutism, dat afara pentru a facut sex in timpul saltului din avion. Alex Torres, actor in filme pentru adulti, lucra in weekend ca instructor de parasutism la o companie californiana de agrement. Dar asta pana in momentul in care a incercat sa combine cele doua activitati. "Voodoo", dupa cum este el cunoscut, a postat pe blogul personal un clip video in care apare facand sex cu secretara companiei Skydive Taft, inainte si in timpul unui salt cu parasuta. De pe site-ul lui Torres, destinat exclusiv adultilor, filmul a ajuns la unul dintre elevii unui liceu din apropiere, iar acesta l-a trimis colegilor, anunta kget.com. Atat politia, cat si FAA (Administratia Federala pentru Aviatie) au inceput sa investigheze cazul, dat fiind ca regulamentele interzic orice fel de activitate care ar putea perturba pilotul unui avion in timpul zborului, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

O femeie de 91 de ani a facut bungee jumping de ziua ei. Unele persoane aleg sa traiasca la maxim pana in ultima clipa a vietii! Asa si-a zis si o batranica ce a facut bungee jumping chiar in ziua in care sarbatorea frumoasa varsta de ... 91 de ani! Inainte de marea saritura, americanca Frances Gabe a fost incurajata de familie si prieteni. Super-bunicuta a sarit cu coarda elastica pentru prima data atunci cand avea 82 de ani. La vremea aceea a sarbatorit faptul ca a scapat de cancer la colon. Tot atunci a hotarat ca in fiecare an, de ziua ei sa se serbeze practicand un sport extrem, anunta Libertatea.

Cat ghinion! A castigat 3 milioane de lire la loto, dar a pierdut biletul. Un barbat din Marea Britanie poate fi considerat cel mai ghinionist om din lume. El a castigat in anul 2001 premiul cel mare la loto, dar a pierdut lozul norocos. Dupa 10 ani de obsesie pentru banii pierduti, el se declara in sfarsit fericit. La fel ca majoritatea persoanelor care joaca la loto din obisnuinta, Martyn Tott nu s-a gandit niciodata ca ar putea castiga intr-adevar premiul cel mare. El juca la loterie in fiecare saptamana aceleasi numere, dar nu si-a imaginat ca ar putea avea in mana lozul norocos. Cand a vazut la televizor extragerea, Martyn si-a dat seama ca a castigat premiul cel mare de 3 milioane de lire. "Am simtit ca explodez. Mii de posibilitati mi-au trecut atunci prin minte -iahturi, masini, case. Singura problema a fost ca nu mai aveam biletul. Am intors casa pe dos cautandu-l. Nu mai era nimic de facut, il pierdusem", isi aminteste Martyn, informeaza Click.

Probleme in Insula! Costul perucilor judecatorilor irlandezi nu mai poate fi suportat de bugetul de stat! Judecatorii din Irlanda se vad nevoiti sa renunte la perucile lor traditionale pentru ca bugetul de stat nu le mai poate suporta costul. Ei pot sa faca acest lucru pentru ca regulamentul care ii obliga sa le poarte a fost ratificat. Judecatorii purtau o peruca alba, fabricata la Londra si care costa 2.200 de euro fiecare. Traditia perucilor in Irlanda a inceput in secolul al XVII-lea si s-a mentinut si dupa ce si-au castigat independenta fata de Marea Britanie, scrie Cancan.

Atentie, imagini socante! Uite cum se transforma unii tineri in monstri! Nu doar operatiile estetice desfigureaza femei frumoase, ci si o solutie salina injectata sub piele, care transforma oamenii in monstri! Obiceiul ciudat are loc in Japonia si poarta numele de "bagelhead". Femei si barbati isi injecteaza solutia sub piele pentru ca astfel sa se umple de umflaturi in zona fruntii, sub forma a doua coarne, sau deasupra nasului, sau in maini pentru a da impresia ca au muschi. Pe langa faptul ca este dizgratioasa, practica aceasta ii face si sa sufere deoarece in urma perfuziilor japonezii au dureri de cap ingrozitoare, li se face rau si sufera cateva ore pana cand umflaturile incep sa dispara. Macar atat, bine ca modificarile nu sunt permanente, anunta Libertatea.

Infractorul cu jumatate de cap si-a pus filmulet pe internet. "Buna ziua, tuturor! Vreau sa-l cunoasteti pe omul cu jumatate de cap", asa incepe filmul de prezentare al unuia dintre cei mai ciudati infractori din America. Carlos Rodriguez, barbatul numit de politistii din Miami "Omul cu jumatate de cap" atrage din nou atentia. Nu pentru ca ar fi savarsit vreo infractiune. De aceasta data, el este protagonistul unui film de prezentare, postat in septembrie, pe internet. "Lumea se uita la tine. Ce vrei sa le spui? Spune-le povestea ta! Spune-le ce s-a intamplat!", mai spune el. Cunoscut pentru lista lunga de infractiuni savarsite, Carlos Rodriguez a socat politistii in momentul in care a fost pozat in arest (foto sus). Acestia au constatat ca barbatului ii lipseste aproape jumatate din cap, scriind in raport ca are un "aspect fizic unic". Barbatul are un cazier bogat, el fiind arestat de nenumarate ori pentru solicitarea de servicii prostituatelor, furt si consum de droguri, informeaza Click.