Un pensionar a crescut o ditamai sfecla! Vezi cate kilograme are! Un pensionar din Marea Britanie a avut parte de o surpriza de proportii. In gradina lui a crescut o sfecla-gigant. Aceasta cantareste 63,96 de kilograme. Batranul, pe nume Doug Stevens, s-a prezentat cu sfecla la un festival agricol care a avut loc in regiunea in care locuieste, toata lumea fiind impresionata de ceea ce a vazut. Cu toate acestea, sfecla lui Doug nu este una de record. Cea mai mare sfecla din lume a cantarit 71,05 kilograme, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

S-a demonstrat stiintific: Asa arata sanii perfecti! A vrut sa stie cum arata perfectiunea in materie de sani si a reusit sa afle. Un chirurg plastician si-a pus o intrebare fundamentala. Cum de facem operatii estetice prin care le promitem femeilor sanii perfecti, cand noi nu stim cum arata acestia? Doctorul Patrick Mallucci, de la University College Londra, si-a dedicat o buna parte din viata acestei descoperiri. Ca sa fie sigur ca reuseste, medicul estetician a petrecut trei ani studiind modelele care apar la pagina 3 a cotidianului The Sun, dar si alte staruri care au aparut dezbracate sau sumar imbracate in reviste si tabloide. Zilele trecute, si-a dezvaluit rezultatele. Proportiile matematice ale sanilor perfecti sunt urmatoarele: sfarcul trebuie sa fie situat exact la 55% din distanta calculata de la inceput si pana la baza sanului si sa fie orientat intr-un unghi de 45 de grade in sus, fata de planul drept, anunta Click.

Maratonistul de 100 de ani intra in Cartea Recordurilor. Fauja Singh, barbatul in varsta de 100 de ani din Marea Britanie, considerat cel mai batran maratonist din lume, va intra in Cartea Recordurilor dupa ce astazi a participat la cursa de 42 de kilometri organizata la Toronto, in Canada, dobandind titlul de cel mai varstnic atlet din istorie. Barbatul, care alearga la maraton de doar 11 ani, de cand avea varsta de 89 de ani, sustine ca se antreneaza zilnic alergand cate 16 kilometri si ca pentru a reusi astfel de performante mananca mult curry cu ghimbir si bea cantitati mari de ceai, informeaza Libertatea.

O veverita, innebunita dupa cereale cu lapte. O veverita, salvata de la moarte in urma cu cateva saptamani de ingrijitorii de la gradina zoologica din Portreath, este dependenta nu de alune, asa cum s-ar putea crede, ci de o mancare destinata oamenilor. In fiecare dimineata, animalul se asaza la masa alaturi de ingrijitorul ei, Garry Zammit, pentru a-si lua portia de cereale cu lapte. Veverita, pe nume Kellog, a devenit dependenta de micul dejun cu cereale si lapte dupa ce, intr-una dintre zile, Garry i-a dat sa guste din portia lui. "Este innebunita dupa acest mic dejun. Uneori, dupa ce termina ce are in bol, se pune in fata mea si asteapta sa-i mai dau o portie de cereale simple. E pur si simplu obsedata de aceasta mancare", a povestit ingrijitorul britanic, scrie Cancan.

Si-au costumat cateii pentru Halloween! Halloween-ul pare sa fie sarbatoarea perfecta pentru iubitorii de catei. Cum pentru oamenii care isi iubesc la nebunie animalele de companie orice ocazie este un moment bun pentru a-si etala prietenul patruped, aceasta petrecere, care are loc, an de an, pe 30 octombrie este numarul unu. In functie de imaginatie si de indemanare, stapanii isi costumeaza prietenii cat mai haios, anunta Click.

Fundul lui Saddam Hussein, scos la licitatie. Un militar din armata Marii Britanii, care in 2003 a luat o bucata din statuia daramata la Bagdad a lui Saddam Hussein, scoate la licitatie o bucata din posteriorul fostului presedinte al Irakului din perioada 1979 - 2003. Britanicul, care a luat bucata de posterior imediat dupa distrugerea statuii in urma invaziei americane din 2003 va scoate piesa la licitatie pe 27 octombrie, dorind astfel sa castige mai multi bani decat l-a costat aduceea suvenirul acasa, in Anglia. Barbatul spune ca a transportat bucata din posteriorul lui Saddam cu masina din Irak pana in Kuweit, mintind la granita ca este un aliaj care ii serveste drept armura, apoi cu avionul pana la Londra, toata afecerea costandu-l cateva mii de euro. El vrea ca din banii obtinuti in urma vanzarii la licitatie a posteriorului statuii lui Saddam sa si doneze o parte catre o asociatie care ii ajuta pe veteranii de razboi, informeaza Libertatea.

S-au lansat gentile Barack Obama. Cat costa produsele "semnate" de presedintele SUA. Americanii interesati sa contribuie la strangerea fondurilor pentru campania electorala a lui Barack Obama pot achizitiona o serie de obiecte promotionale disponibile in magazinul online store.barackobama.com, printre care si doua genti care imita designul unor branduri clasice, relateaza Huffington Post. Prima geanta, scriu jurnalistii americani, aminteste de modelul din panza al brandului L.L. Bean, infiintat in 1912. Sacosele L.L Bean au curelele si fundul bleumarin, cel mai mic model al colectiei fiind comercializat cu 26 de dolari, in timp modelul similar, disponibil pe site-ul de campanie al presedintelui american, costa 30 de dolari, scrie Gandul.