Cea mai scumpa rulota din lume. Costa 2,16 milioane euro. Odata locuinta saracului, rulota a devenit mai scumpa decat multe proprietati exclusiviste din marile orase ale lumii. Rulota Elemment Palazzo are o suprafata de 131 de metri patrati si o splendida terasa pe acoperis si este, dupa cum o spune si numele, un adevarat palat pe roti. Lunga de 12 metri, cu o masa de 20 de tone si o viteza maxima de 150 de kilometri/ora, rulota produsa de compania austriaca Marchi Mobile are si un pret pe masura: 2,16 milioane de euro, ceea ce o face cea mai scumpa rulota din lume. Dotat cu un dormitor urias, o plasma de 40 de inci, semineu, bar si decorat cu un interior din piele, superbul vehicul face toti banii. Integral in Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Modele goale si sexy fac reclama la cosciuge. Lindner, cel mai mare manufacturier de cosciuge, se foloseste de modele frumoase pentru a-si promova produsele. Campania tot tine de trei ani incoace. Pentru editia din 2012 a calendarului sexy-morbid, compania s-a folosit de modele ale caror trupuri goale au fost pictate. Editia din 2010 a creat multe controverse cu fetele imbracate in lenjerie intima si care se tolaneau lasciv pe sicrii. Biserca a sarit in sus cu jigniri, scrie Click.

"Sunt pitic, dar mi-s voinic!". Mandru. Khagendra Thapa Magar, al doilea cel mai mic om din lume, s-a dus sa vada Parisul. In varsta de 19 ani, nepalezul, care masoara doar 67 de centimetri, s-a mandrit cu bratele sale si a incercat sa le demonstreze fotografilor adunati la o conferinta din capitala franceza ca esentele tari se tin, cu adevarat, in sticlute mici. Pana vara aceasta, cand a fost "detronat" de un filipinez de 60 de centimetri, Khagendra a figurat in Cartea Recordurilor drept cel mai mic om din lume, informeaza Cancan.

De 30 de ani mananca toate mortaciunile de pe marginea drumului. Pentru ca nu-i place cum sunt tratate animalele de la ferme, Jonathan McGowan se hraneste cu animalele omorate de masini in loc sa-si procure si el o bucata de carne de la supermarket. Englezul in varsta de 44 de ani a gustat pentru prima data din mortaciuni la varsta de 14 ani atunci cand a gatit o vipera. N-a avut un gust prea bun, dar l-a facut curios ce ar simti daca ar manca alte animale moarte pe aceasta cale. "De la o varsta frageda am fost interesat de istoria naturii. Am crescut intr-o comunitate rurala de fermieri si vanatori. Eram in mijlocul actiunii. Peste tot pe unde ma uitam era cate un animal mort", isi aduce aminte barbatul, relateaza Click.

A mancat un scorpion... viu. Pentru a face lucruri iesite din comun, oamenii sunt in stare sa manance tot fel de ciudatenii. Tanarul din filmul de mai jos le-a intrcut insa pe toate pentru ca a mancat un scorpion... viu. Un american s-a jucat cu viata si a vrut sa demonstreze ca este curajos. Tocmai de aceea, el a ales un scorpion destul de mare pe care l-a mancat de viu. Tanarul a avut grija sa tina animalul de coada pentru a nu fi intepat cu venin si nu s-a lasat pana nu l-a inghitit pe tot, anunta Libertatea.