De ce s-au pupat pe gura presedintii Brejnev si Honecker? In 1979, fotograful Regis Bossu, un freelancer care a lucrat pentru publicatii precum Stars and Stripes, Stern, Spiegel sau agentia Sygma, a ajuns in Berlinul de Est pentru a fotografia festivitatile prilejuite de cea de-a 30-a aniversare a Republicii Democrate Germane. Invitatul de onoare al evenimentului a fost Leonid Brejnev, liderul sovietic de la acea vreme. Cand acesta si-a terminat discursul, presedintele est-german Erich Honecker l-a imbratisat si l-a sarutat pe gura, un ritual obisnuit intre camarazii socialisti. Integral in Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un nevazator a stabilit un nou record: 26 de loopinguri. Mike Newman a stabilit saptamana aceasta un nou record pentru nevazatori. El a reusit 26 de "bucle" consecutive executate cu avionul, inainte de a-l lasa pe copilotul sau sa aduca aparatul in siguranta la sol. "As fi stat acolo pana la ora ceaiului", a glumit Mike dupa ce a aterizat pe aerodromul Sywell din Northamptonshire. "De obicei realizam recorduri 'pe pamant', de data aceasta a fost o experienta diferita, si inca una minunata". Avionul sau a fost insotit de inca trei, zburand in formatie. Dupa ce va fi omologata de Federatia Aeronautica Internationala, reusita sa va fi inclusa in Cartea Recordurilor, informeaza Click.

Banc real: de cate zile e nevoie sa schimbi un bec? Raspuns: de 46 si 12 echipe de muncitori! Viata bate bancul. Aceasta ar putea fi morala unui caz tragi-comic dintr-un orasel britanic. La sfarsitul verii, un bec de la un stalp de iluminat din Cheltenham s-a ars. Incercand sa fie un cetatean implicat in problemele comunitatii, batranul Jack Doran a sesizat autoritatile. Ce a urmat a fost mai ceva ca in bancurile cu schimbatul becului. Timp de 46 de zile, barbatul a urmarit cum 12 echipe de muncitori si politisti veneau si plecau de pe strada lui si nu reuseau sa rezolve banala problema. Primii care au venit au fost muncitorii de la electricitate. Pentru ca stalpul era inconjurat de un gard verde, au chemat administratia parcurilor si spatiilor verzi, scrie Cancan.

Rochia din ciocolata a unui manechin s-a dezmembrat pe podium. Cea de-a 17-a editie a Salonului de Ciocolata de la Paris a fost scena unor imagini mai putin obisnuite pentru toti cei prezenti. Subiectul a fost o manechina, care in timpul unei prezentari de moda, si-a pierdut pe podium rochia din ciocolata in care era imbracata. Preocupate sa nu se impiedice, modelele uita ca hainele ar putea sa le creeze probleme. Astfel s-a intamplat si in cazul manechinei franceze Karine Ferri, care insa a dat dovada de multa prezenta de spirit. Ferri s-a comportat ca o profesionista si nu s-a impacientat deloc cand a vazut ca rochia de ciocolata se dezmembreaza, relateaza Libertatea.

Au intrat noaptea in cel mai vechi muzeu din SUA pentru a face sex. Doi tineri au ales sa viziteze Muzeul Charleston din statul american Carolina de Sud dupa incheierea programului. Institutia cu pricina, cel mai vechi muzeu din Statele Unite, a fost fondata in 1773, iar in prezent gazduieste expozitii dedicate istoriei naturale si celei culturale. Insa exponatele nu i-au atras deloc pe cei doi, care erau mult mai pasionati de a-si explora reciproc corpurile. Alertati de alarma muzeului, politistii au ajuns la 3 dimineata la fata locului, gasindu-i pe cei doi in plina actiune. Dezbracati si mirosind a alcool, barbatul de 29 de ani si partenera sa, cu sapte ani mai tanara, au fost invitati sa se imbrace, anunta Click.