Sodoma si Gomora sunt aproape! Zoofilia ar putea fi legalizata in SUA! In tarile anglo-saxone se dezbate intens legalizarea sexului cu animale. In SUA, Marea Britanie si Australia mai multe persoane au cerut acest lucru, printre ele aflandu-se si profesori universitari emeriti. Un caz din Florida a socat opinia publica. Un barbat a violat o capra si a sufocat-o, dar nu a fost acuzat de zoofilie ci de cruzime impotriva animalelor. Acest lucru a fost posibil din cauza unei legi speciale pentru sanctionarea zoofilie care a fost adoptata de curand in statul Florida. Legea a intrat in vigoare de la 1 octombrie. Pentru legalizarea zoofiliei militeaza mai multi oameni de stiinta care spun ca afectiunea fata de animale poate fi uneori imensa, iar acest lucru te poate impinge catre lucruri ciudate. In acest moment legea mai are mult pana sa se impuna peste tot, dar in Florida s-a facut primul pas catre legalizarea dragostei om-animal, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

In liga de fotbal lesbi totul e permis! Cele sase fete senzuale au incins o partida de fotbal american echipate foarte sumar. Ele au optat doar pentru bikini si sutien, de culori diferite in functie de echipa. La un moment dat, in valtoarea partidei una dintre fete ramane in fundul gol. Pentru a fi solidara cu adversarul, o alta renunta la chilotei, la incheierea meciului, anunta Click.

A aparut jocul video "Omoara-l pe Gaddafi!" Asa cum era de asteptat, la nici o saptamana de la moartea fostului lider libian, pe Internet a aparut un joc care se cheama "Omoara-l pe Gaddafi!". Jocul este facut de firma Kuma Games, o companie specializata in a scoate pe piata jocuri inspirate din intamplari ce au avut loc in realitate pe diverse fronturi. Jocul video prezinta momentele capturarii liderului libian dar si uciderea sa de catre rebeli. Jocul "Omoara-l pe Gaddafi!" poate fi descarcat gratuit si nu are limita de varsta, informeaza Libertatea.

Primul om din lume care are proteza cu suport pentru telefon. Trevor Prideaux din oraselul britanic Wedmoore este prima persoana din lume care are o proteza speciala, care are incorporat un suport pentru telefonul mobil. Barbatul, in varsta de 50 de ani, s-a nascut fara mana stanga. Pentru a-si putea face proteza speciala cu suport de telefon, el a apelat la ajutorul mai multor specialisti, atat din domeniul medical, cat si din domeniul comunicatiilor, care l-au ajutat sa obtina ceea ce si-a dorit cu foarte multa ardoare, scrie Cancan.

Berlusconi i-a inspectat fundul premierului danez, o blonda la 44 de ani. Silvio Berlusconi nu se poate abtine de niciun fel cand vine vorba de formele apetisante ale unei femei aratoase. Toata presa italiana a relatat pe marginea unor imagini in care premierul e surprins uitandu-se la posteriorul danezei Helle Thorning-Schmidt (44 de ani). "Corriere della Sera" a postat si o inregistrare video care surprinde perfect momentul de curiozitate al lui Berlusconi (75 de ani) petrecut miercuri la summitul UE. Premierul danez isi face intrarea in incinta summitului UE, il saluta pe omologul ei, acesta zambeste larg, dupa care intoarce capul in mod vizibil catre fundul femeii pe care tocmai o intampinase. Presa a catalogat atitudinea ca "putin eleganta" pentru un diplomat. "Il Cavaliere isi intoarce capul si isi lasa privirea sa intarzie in mod periculos asupra frumoasei sale colege care se indeparteaza", descrie cotidianul de stanga La Repubblica aceasta scena, anunta Click.

Uite cum se fac livrarile in China! Grea meseria de curier in China. Din cauza numarului prea mare de solicitari, companiile de curierat sunt depasite de situatie, ajungand sa-si trimita angajatii cu saci de produse pe un simplu ... motoscuter. In timp ce in alte tari infrastructura companiilor de curierat este bine pusa a punct, in asa fel incat nici un client sa nu ramana pe dinafara, intr-o tara cu peste un miliard de locuitori, precum China, firmele nu fac fata solicitarilor si profita la maximum de orice mijloc de transport pe care il au la dispozitie. Marturie stau cateva fotografii cu doi curieri trimisi "pe teren". In timp ce unul dintre ei se chinuie sa-si mentina echilibrul pe un scuter incarcat cu cativa saci cu produse, un altul, obosit de atata drum, se odihneste langa un gard, cu marfa langa el, informeaza Libertatea.