O camera de hotel cu toate obiectele facute din lana. Nu este vorba doar despre paturi, perne si lucruri normale, care se fac din lana, ci si despre telefon, veioza, preparate culinare si obiecte de igiena precum pasta de dinti. De realizarea acestei camere inedite s-a ocupat designerul Kate Jenkins, in varsta de 40 de ani. Femeia a petrecut o luna intreaga pentru a crea obiectele din camera. Pentru realizarea acestora a folosit mai multe kilograme de lana, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

"Omul-soparla" si-a bagat foarfeca in nas. Eric Sprague, poreclit "Omul-soparla", in varsta de 39 de ani, a cheltuit 250.000 de dolari ca sa-si transforme trupul astfel incat sa semene cu o reptila. Ca sa fie sigur ca socheaza lumea cum nu a mai facut-o nimeni, barbatul si-a introdus si o foarfeca in nas. Nascut la New York, barbatul a inceput sa-si faca transformari nebunesti in 1994, dupa ce si-a luat doctoratul in filosofie la Hartwick College din SUA, anunta Click.

Dovlecii de Halloween le-au innebunit pe suricate. Suricatele dintr-o rezervatie naturala din localitatea Ashford au intrat deja in spiritul Halloween-ului. Ingrijitorii le-au adus mai multi bostani, care au facut deliciul animalelor. Suricatele, foarte curioase, le-au studiat imediat, cu mare atentie, bagandu-si capul adanc in dovleci, spre amuzamentul ingrijitorilor. Animalele au avut parte si de surprize, dat fiind ca in interiorul bostanilor au gasit si ceva mancare pe gustul lor, tratatie din partea celor care se ocupa de ele, relateaza Cancan.

A ramas captiv intr-un trunchi de copac. Saptamana aceasta, pompierii californieni s-au confruntat cu un caz iesit din comun: au fost nevoiti sa elibereze un barbat dintr-o scorbura. Omul se catarase intr-un copac, fara sa stie ca scobitura pe care o zarise se intindea de-a lungul arborelui, inclusiv vreun metru si jumatate sub nivelul solului. Cazut in interiorul trunchiului putred, barbatul a inceput sa strige dupa ajutor. 90 de minute le-a luat pompierilor din Laguna Hills sa-l scoata pe captiv, care a fost transportat la spital pentru investigatii, informeaza Click.

Filmuletul care a innebunit YouTube! 159,5 milioane de oameni nu s-au putut abtine si s-au uitat. O banala reclama la un medicament de fertilitate este unul dintre cele mai vizionate filmulete din toate timpurile de pe YouTube, cu 159,5 milioane de vizualizari. "Secretul" care face acest clip al 33-lea cel mai bine clasat in topul vizionarilor este poza de deschidere. Aproape 160 de milioane de oameni au intrat sa vada clipul, crezand ca este vorba despre ceva pornografic. Integral in Gandul.