Adorabil! Vedeti aici cei mai draguti copii costumati de Halloween. O mama care se declara innebunita dupa noile vedete ale monarhiei britanice, printul William si sotia sa, Kate Middleton, si-a facut gemenii de doi ani si jumatate vedete pe Internet. Jackie Silverstein McGraw le-a facut micutilor sai costume care seamana cu tinutele pe care Will si Kate le-au purtat la nunta lor, din luna aprilie a acestui an. La fel cum cuplul britanic a cucerit o lume intreaga, si cei doi copii au inmuiat inimile internautilor si au devenit niste mici printisori ai WEB-ului. Imaginea cu costumatia lor a fost preluata de nenumarate site-uri, bloguri si ziare on-line, care au vorbit despre gemeni drept cei mai draguti copii de la acest Halloween, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Si-a sters tatuajele ca sa se poata angaja. Americanul Bryon Widner, liderul unei gasti periculoase de rasisti, a decis sa isi schimbe stilul de viata ca sa fie un exemplu bun pentru fiul lui in varsta de 4 ani. Primul pas a fost sa renunte la comportamentul de huligan si sa isi ia o slujba. Insa, pentru ca avea fata plina de tatuaje instigatoare, nimeni nu voia sa il angajeze. Suparat ca desenele ce ii acopereau chipul nu ii permiteau sa aiba viata pe care si-o dorea, el a vrut sa-si arda fata cu acid. Dar povestea lui a ajuns pe internet, iar un anonim i-a donat 35.000 de lire, pentru a-si inlatura tatuajele cu ajutorul chirurgiei plastice, relateaza Libertatea.

Timp de zece ani a stat cazata la Marriot! Afla cat a costat! O femeie de 79 de ani din America a stat timp de 10 ani intr-un apartament de 46 de metri patrati de la hotelul JW Marriot din Virginia. Cat a costat-o? Joy Bricker s-a mutat in hotel pe 4 august 2001, dupa ce sotul sau bolnav de cancer a murit. De ce a ales o camera de hotel si nu a stat cu chirie? La acel moment, femeia a negociat un pret de 139 de dolari pe noapte la hotelul Marriot, ceea ce insemna cu putin peste chiria care se cerea pe un apartament in Washinton, de 1700 dolari pe luna plus intretinere si alte cheltuieli. La hotel, in plus, i se schimbau in fiecare zi astenuturile, avea un mic dejun continental inclus, mobila nu mai trebuia sa cumpere sau sa o schimbe si in plus, avea paza la intrare si chiar internet wi-fi. Integral in Click.

"Fratii vagabonzi" din Anglia, senzatia internetului. Mick si Bob, doi frati din Marea Britanie, care sunt cersetori si locuiesc pe strazile din orasul Halesowen de peste 10 ani, fac senzatie pe internet, dupa ce le-a fost facuta o pagina pe reteaua de socializare Facebook, denumita "Vagabonzii Mos Craciun". Pagina a fost creata de Nicki Hannaford, o femeie care ii observa zilnic pe cei doi prin magazine si restaurante, cei doi frati cu parul lung si barba gri, reusind in scurt timp sa aiba peste 3.000 de prieteni, oamenii oferindu-se sa ii ajute, donandu-le mancare si haine. In plus, mai multi internauti impresionati de povestea lor s-au oferit chiar sa ii gazduiasca in casele lor, insa barbatii au refuzat, spunand ca le place viata pe strada si ca nu isi doresc alta, anunta Libertatea.

Si oile sarbatoresc Halloween-ul! Pe bune, vezi aici cum! Unii oameni au foarte mult timp liber la dispozitie. Si cum nu au de lucru, isi fac. Spre exemplu cel care a inregistrat cu telefonul mobil clipul de mai jos. Individul s-a gandit sa-i puna unui berbec o masca de Halloween, iar bietul animal nu a putut sa se opuna. Berbecul nu s-a speriat prea tare de masca, insa turma de oi a fost de-a dreptul ingrozita, scrie Click.

Extraordinara poveste a pisicii Beauty. Rapita de sotia unui parlamentar britanic, crezuta moarta si gasita dupa un an in viata si cu pui. Pisica furata de razbunatoarea sotie a parlamentarului britanic John Hemming de la amanta acestuia, in septembrie 2010, a fost gasita teafara si cu o serie de pui, informeaza Daily Mail. Beauty, pisica tigrata rapita, ii apartine lui Emily Cox, femeia pentru care parlamentarul britanic si-a parasit sotia si cu care are o fiica de sase ani. Gelozia pare sa fi fost motivul pentru care Christine Hemming, sotia parasita, a rapit-o pe Beauty, in urma cu un an, cand a fost surprinsa de camerele de supraveghere din locuinta lui Emily Cox. Integral in Gandul.