Uite-o pe femeia care se crede gaina. Si mai si canta! O cantareata americana, care a fost, in trecut, nominalizata si la Premiile Grammy, i-a ingrozit pe internauti cu felul in care interpreteaza un imn din timpul Razboiului Civil American si hitul lui Chuck Berry, "Johnny B. Goode". Lisa Hayley "cotcodaceste" cele doua cantece, acompaniata de vioara ei albastra. Dupa ce "macelareste" piesele timp de un minut si jumatate, femeia se apropie de camera de filmat si ramane cu privirea atintita in ea, pret de alte cateva secunde. Intreagul moment artistic a fost vazut deja de 100.000 de utilizatori de YouTube, relateaza Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum face scufundari un tigru alb! Majoritatea "pisicilor", mai mari sau mai mici, urasc apa. Tigrii sunt printre putinele feline care se simt in largul lor in timp ce inoata. Atractia principala a unei gradini zoologice din California este un superb tigru alb, care, sub indrumarea dresorului sau, ii incanta pe privitori. Intr-un tarc ce include si un bazin cu pereti de sticla, felina se scufunda pentru a recupera bucatile de carne care ii sunt aruncate. Tigrii albi au devenit extrem de rari in mediul lor natural, numarul exemplarelor salbatice fiind din ce in ce mai mic. Integral in Click.

O grasana, ingredient pentru shaorma. Burrito este un fel de shaorma. Mancarea e pe placul multor romani, care stau minute bune la coada pentru a gusta preparatul plin de calorii. Dar cand printre ingrediente regasim si o femeie grasana, parca delicioasa mancare nu mai e apetisanta...Intre-o editie mai veche a celebrei emisiuni a lui Jerry Springer, o femeie de-a dreptul obeza, este... transformata in burrito. Grasana sta pe un cearsaf, iar pe ea e aruncat un sos, apoi salata si alte ingrediente, urmand ca la final sa fie impaturita in cearsaful care tine locul unei lipii, scrie Libertatea.

S-a pus in genunchi in fata ei si l-a respins. O americanca ii frange inima iubitului ei. Un tanar din Los Angeles, SUA, a reusit sa-si socheze iubita cu cererea lui in casatorie. Din nefericire pentru el, nu in sensul cel bun. Cei doi se aflau intr-un mall, in sectiunea de restaurante, cand barbatul s-a pus in genunchi in fata ei si a inceput sa-i faca o lunga declaratie de dragoste. Pe urma, s-a ridicat si a chemat un alt barbat, care canta la chitara. Impreuna, cei doi au interpretat "Sweet Caroline", hitul legendarului Neil Diamond. In tot acest timp, fata si-a tinut mainile la gura. Pe masura ce "momentul artistic" evolua, tot mai multi oameni s-au strans pe la mese, pentru a fi martorii cererii in casatorie. Odata piesa incheiata, americanul s-a asezat iar intr-un genunchi si a scos si inelul, moment in care iubita lui a fugit ingrozita lasandu-si petitorul, cu chitarist cu tot, in mall. Integral in Cancan.

Unei femei dintr-un azil de batrani din SUA i-au fost gasiti viermi in vagin. Autoritatile din Michigan, SUA, sunt in alerta dupa ce in urma unui control la un azil de batrani, au gasit viermi in vaginul unei femei si in gatul alteia. Se pare ca femeile erau neglijate de personalul care trebuia sa le ingrijeasca, astfel incat au ajuns sa fie in stare critica. Una dintre ele, cea care avea viermi in vagin, nu accepta sa i se faca dusuri deoarece o durea soldul si nu putea sa stea in picioare si a cerut sa fie spalata in pat, iar asistentele au omis sa procedeze astfel, informeaza Libertatea.