O calugarita e noua "Miss World". "Miss Venezuela", Ivian Sarcos, a fost desemnata "Miss World 2011", la Londra. Focoasa bruneta, in varsta de 21 de ani, le-a surclasat pe cele 112 contracandidate, ea fiind urmata pe podium de "Miss Filipine" si "Miss Porto Rico". Ivian are o poveste de viata impresionanta. A ramas orfana la 10 ani, a fost crescuta la o manastire din orasul Tachira si s-a pregatit intens sa devina calugarita. Bruneta nu are iubit si nu a sarutat niciodata un barbat, relateaza Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Ce a facut "DOREL" intr-o galerie de arta. A sters o opera de peste 1 milion de dolari pentru ca a crezut ca e o pata de murdarie. O femeie de serviciu a sters o pretioasa opera de arta moderna din muzeul Ostwall din Berlin, fiindca a confundat-o cu o pata de murdarie, scrie portalul gawker.com. Opera de arta "When it Starts Dripping fom the Ceiling" ("Cand incepe sa curga din tavan") de Martin Kippenberger, este o sculptura multimedia, evaluata la 1,1 milioane de dolari, care incorporeaza o pata ce imita o balta facuta de ploaie. Femeia a sters-o, fiindca a crezut ca podeaua este murdara in acel loc. Lucrarea lui Kippenberger, un artist de origine germana care a murit in 1997, a fost donata muzeului de un colectionar, care a fost de acord ca opera de arta sa ramana expusa in ciuda pagubei suferite. Integral in Gandul.

Incredibil! Aceasta fotografie nu a fost prelucrata in Photoshop. Cum a fost realizata? Un fost pictor chinez si cunoscator de arte martiale sfideaza gravitatia, legile fizicii, inaltimile, aerul, apa, realizand niste fotografii demne de filmele SF. Imaginatia sa depaseste orice limita si, pe langa acest lucru, are si un umor iesit din comun. Chinezul Li Wei din Beijing a abordat arta in miscare, dupa ce a abandonat scoala de arte, ajungand la concluzia ca pictura in ulei nu este calea potrivita de a se exprima. Artistul sustine ca manipularea din imaginile instalatiilor sale nu este de ordin digital, ci ca exista iluzii, scamatorii, care se bazeaza pe oglinzi, sfori, schele si ceva acrobatie. In plus, exista un public care asista la realizarea acestor fotografii, scrie Click.

O fetita de 13 luni citeste un jurnal stiintific. Audra sta pe o canapea, alaturi de tatal ei, si fiecare are in mana cate o editie a "Scientific American". Bebelusa, insa, nu pare foarte multumita de continutul informativ al exemplarului ei, asa ca mai are un pic si se da peste cap in incercarea de a vedea revista tatalui ei. Dupa ce se convinge ca nu e nimic deosebit nici acolo, Audra isi desface revista ei si se face comoda, de parca s-ar pregati de o lectura lunga. Dupa cateva secunde, copilul chicoteste, se mai uita o data la articol, apoi la tatal ei si rade iar cu pofta. In tot acest timp, atat tatal fetitei, cat si mama ei, cea care filma, se chinuiau sa rada cat mai putin de dragalasul lor copil, pentru a nu-i perturba... "lectura", informeaza Cancan.

Rusinos! S-a masturbat in direct, la tv. Realizatorii reportajului de mai jos au reusit sa surprinda o scena incredibila. Un cangur a fost imortalizat in timp ce se masturba de mama focului. Barbatul concentrat sa prezinte o emisiune nu a observat cum animalul din spatele sau a inceput sa-si desfaca picioarele si sa-si manuiasca madularul cu patima. In cele din urma, cei din spatele camerei l-au atentionat pe barbat, care a ramas surprins la vederea unei astfel de faze, anunta Click.