S-a descoperit un nou combustibil, fecalele umane! Japonezii reusesc sa surprinda din nou la capitolul tehnologie. Un cunoscut producator japonez de vase de toaleta a fabricat o motocicleta cu totul neobisnuita. Sursa de combustibil nu este nici benzina, nici motorina si nici macar curentul electric. Chopper-ul se alimenteaza cu fecale umane! Incredibil, dar adevarat! Chopperul a fost supus unui tur de 1400 km pe care l-a terminat cu succes. Care e mecanismul de functionare? Constructorul nipon a montat un vas de WC in locul scaunului obisnuit si cu ajutorul unui motor modificat transforma rezidurile umane in carburant bio, anunta Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Joaca poker pe dezbracate intr-o vitrina din New York! Unii, mai inspirati, au venit cu tot dulapul de haine pe ei. Altii au mizat doar pe noroc sau pe priceperea lor. Majoritatea concurentilor, insa, au ajuns sa se dezbrace, sub privirile trecatorilor, care s-au strans in fata vitrinei, mai ceva ca turistii care ajung in celebrul Cartier Rosu din Amsterdam. "Daca pierde, mai stau o vreme pe aici", le-a declarat o femeie jurnalistilor de la "New York Post", in timp ce se uita cu jind la unul dintre jucatorii de poker, scrie Libertatea.

Descoperire incredibila in anusul unui pacient! Chirurgii s-au prapadit de ras, in timpul operatiei. Un tanar a reusit sa distreze, fara voia lui tot personalul medical al unui spital. Doctorii s-au prapadit de ras cand au descoperit ce avea tanarul in anus. Pacientul a ajuns pe masa de operatie fara ca medicii sa stie exact ce are acesta in rect. Mare le-a fost surpriza sa descopere ca era vorba de un vibrator cu o dimensiune apreciabila. Chirurgii nu s-au putut abtine si au filmat "evenimentul" cu telefoanele mobile, in timp ce se prapadeau de ras. Integral in Click.

A intrat prin efractie intr-o casa si a ...decorat-o de Craciun. Cel mai probabil dintr-un exces de zel, si nemaiavand rabdare sa vina sarbatorile de iarna, un barbat din SUA a intrat prin efractie intr-o locuinta si a decorat-o pentru Craciun. Terry Trent, un barbat din Ohio, Statele Unite, a intrat intr-o locuinta, unde, in prima instanta, a aprins o lumanare si s-a uitat la televizor. Dupa ceva timp, a inceput sa decoreze casa pentru Sarbatori - luminite, beteala si alte lumanari. Cand baiatul de 11 ani al familiei a ajuns acasa, l-a gasit pe barbat in locuinta. Acesta i-a spus ca va pleca, insa copilul tot a chemat politia. Autoritatile au ajuns la scurt timp la locul faptei si l-au arestat pe Terry Trent, care avea in buzunar un cutit, relateaza Libertatea.

S-au inventat chilotii care iti transforma posteriorul intr-un fund "a la Pippa Middleton". Fundul Pippei Midleton a inspirat creatorii de lenjerie intima sa confectioneze chilotii care "transforma" un posterior obisnuit in posteriorul cel mai dorit din lume. Aparitia Pippei Middleton la nunta regala din Londra a provocat o adevarata revolutie in "moda fundurilor"din toata lumea. De la operatii estetice de transformare a posteriorului, pana la vanzari record de rochii asemanatoare celei pe care a purtat-o sora ducesei de Cabridge, femeile au incercat toate mijloacele din dotare pentru a avea un fund asemanator cu cel al Pippei. Noua gaselnita in acest domeniu apartine, cum altfel, creatorilor de lenjerie intima din Anglia. Este vorba de o pereche de chiloti care imita perfect formele mult dorite ale Pippei, scrie Daily Mail, dupa cum informeaza Click.