Ai bea ceai din excremente de panda? 59.000 de euro/ kg. Chinezul An Yanshi vrea sa produca cel mai scump ceai din lume cu ajutorul... excrementelor de panda. Barbatul a adunat deja cinci tone de materii fecale pentru a-si duce proiectul la indeplinire. El este de parere ca acest nou ingredient va face senzatie. Ursii panda n-ar digera decat 30% din alimentele inghitite, prin urmare, excrementele lor ar fi bogate in fibre si nutrienti. An Yanshi spune ca gustul va semana cu cel al alunelor, scrie Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Uite pestele batut de soarta! Seamana cu un penis! La mare cautare in Coreea de Sud, pestele gae-bool te face sa rosesti. Mai ales daca esti vreo domnisoara timida! Creatura pare sa nu fi tras lozul norocos in vremea Creatiei, deoarece a primit chipul unui penis, avand astfel o imagine rusinoasa. In ciuda aspectului sau penibil, gae-bool se vinde foarte bine in piete, iar cei care il consuma spun ca este si bun la gust, scrie Libertatea.ro.

Afisul care ii va scoate din minti si pe catolici, si pe musulmani. In capitala Italiei, la cativa pasi de Vatican, miercuri dimineata a fost postat un afis socant: Papa Benedict al XVI-lea il saruta pe gura pe Imamul orasului Cairo. La Milano a aparut un alt afis la fel de surprinzator: cu liderul chinez Hu Jintao care il saruta pe gura pe presedintele american, Barack Obama, informeaza La Stampa citat de Realitatea.net.

Creierul femeii, in timpul orgasmului. Oamenii de stiinta au utilizat imagini preluate de un tomograf si au creat in premiera mondiala un film cu creierul unei femei care este pe cale sa aiba un orgasm. Animatia releva activitatea creierului care se intesifica si surprinde cum regiunile neutilizate in mod curent "se trezesc la viata". Pentru a face aceasta animatie, cercetatorii au monitorizat creierul unei femei care a fost conectata la un scanner cu rezonanta magnetica, in timp ce se autostimula, scrie stirileprotv.ro care prezinta clipul.

Descoperire incredibila in anusul unui pacient! Chirurgii s-au prapadit de ras, in timpul operatiei. Pacientul a ajuns pe masa de operatie fara ca medicii sa stie exact ce are acesta in rect. Mare le-a fost surpriza sa descopere ca era vorba de un vibrator cu o dimensiune apreciabila. Chirurgii nu s-au putut abtine si au filmat "evenimentul" cu telefoanele mobile, in timp ce se prapadeau de ras, scrie Click.

Pasagerii, obligati sa faca o cheta de 24.000 de euro pentru a ajunge la destinatie, cu un avion Comtel Air. Peste 600 de pasageri care calatoreau din India, de la Armistar catre aeroportul international din Birmingham au vazut negru in fata ochilor cand au fost opriti la Viena si li s-a cerut sa stranga 24.000 de euro pentru a-si continua calatoria. Pasagerilor li s-a spus sa coboare din aeronave, pentru ca compania nu avea banii necesari pentru combustibil. Acestia au fost nevoiti sa plateasca 150 de euro de persoana pentru a ajunge la destinatie, scrie Libertatea.ro.