Aceasta este cea mai scumpa sa de bicicleta din lume! Exceptia o face, mai nou, o sa creata de un designer german ambitios, care include bicicletele in categoria produselor de lux. Autorul, Daniel Schlegel, se lauda ca saua lui este cea mai scumpa din lume si ca, pentru realizarea ei, s-au folosit materiale numai unul si unul. Facuta manual, din piele de cea mai buna calitate si decorata cu aur si platina, exclusivista sa are si un pret pe masura. Cel mai "ieftin" exemplar costa 1.300 de euro, insa saua poate ajunge si la 1.900 de euro. Integral in Cancan.

Faze Tari Foto: Colaj foto

A furat un milion de la seful sau ca sa-si potoleasca pofta de cumparaturi. Nemtoaica, care era din anul 2002 angajata unei clinici veterinare din Hannovra, a sustras in repetate randuri bani din conturile firmei, iar motivul invocat in fata judecatorilor a fost unul care i-a lasat cu gura cascata pe toti. Ea si-a motivat furturile spunand ca este dependenta de cumparaturi, preferand mai ales hainele si bijuteriile scumpe, iar banii din salariu nu ii ajungeau pentru a putea sa isi satisfaca poftele. Cand a vazut ca explicatia aceasta nu are trecere in fata instantei de judecata, si ca nu va scapa nepedepsita pentru furturile in valoare de un milion de euro, Heike a incercat sa umble la partea emotionala a judecatorilor, rugandu-i pe acestia sa fie blanzi atunci cand dau sentinta, pentru ca fiica sa are cancer la san si nu vrea sa stea departe de ea mult timp, relateaza Libertatea.

Cele mai longevive gemene au implinit 102 ani! Vezi cum aratau cand erau tinere! Cele mai batrane gemene din Marea Britanie au sarbatorit saptamana aceasta 102 ani de viata. Evie Middleton si Edith Ritchie au avut parte de toata atentia celor de la azilul unde locuiesc acum, Bonnyton House din localitatea Ellon. Cele doua batrane au facut cateva dezvaluiri in ceea ce priveste secretul longevitatii lor. "Ca sa traiesti mult, trebuie sa ai alaturi un barbat bun, o familie intelegatoare si sa muncesti foarte mult. Pentru noi doua, aceste lucruri ne-au ajutat sa supravietuim si sa trecem mai usor peste orice greutate", a explicat Evie, care a fost aprobata de sora sa geamana, informeaza Cancan.

Are 2,20 m si este cel mai inalt politist al planetei. Are brate de un metru, lungime, si marimea 52 la pantofi, ingrozindu-i pe infractori. Britanicul Anthony Wallyn, in varsta de 25 de ani, cel mai inalt politist din lume, este insa un om foarte bland. Ofiterul Anthony Wallyn, din Coulsdon, Londra, a intrat in politie in urma cu doi ani si jumatate. A devenit deja o mare atractie pentru turisti, care stau la coada ca sa se pozeze cu el. Chiar si infractorii, care tremura de frica atunci cand il vad, dupa ce sunt prinsi, cer sa se fotografieze cu politistul de 146 de kilograme inainte de a fi dusi in arest. Uriasul Walyn are pasul de 94 de centimetri si circumferinta bustului de 1,42 de metri, anunta Click.

Povestea care te va lasa perplex: ea este cea pe care si-o doresc din ce in ce mai multi barbati. Pentru barbatii care viseaza la ea, aceasta femeie e perfecta. Are toate calitatile posibile: nu te cicaleste, nu-ti spune ca o doare capul cand ti-e lumea mai draga si nu e niciodata geloasa. De ce ar putea alege un barbat o femeie din plastic, oricat de realistic ar fi ea facuta, in locul unei femei reale? Motivele sunt variate. Unii barbati isi gasesc cu greu partenere, altii nu reusesc asta deloc. Unii nu se simt deloc confortabil in preajma unei femei adevarate sau sunt convinsi ca nu isi vor gasi niciodata perechea perfecta, care sa-i satisfaca pe deplin si care sa nu ii paraseasca niciodata. Desigur, mai exista si situatiile in care o femeie din plastic este, la un moment dat, o fantezie, un experiment sexual pe care un barbat se hotaraste sa il incerce. Integral in Libertatea.

Rochie de mireasa din extensii de par. Creatie. Thelma Madine, un designer britanic, a realizat o rochie de mireasa mai putin obisnuita. Aceasta a fost facuta din 250 de metri de extensii de par uman, are 12 jupoane si 1.500 de cristale. Rochia costa 50.000 de lire sterline. Pentru crearea tinutei, Thelma si echipa ei de la un salon din Liverpool au lucrat timp de 12 zile, scrie Cancan.