Povestea uluitoare a unui britanic care traieste ca in anii '30 - Voua cand v-ar fi placut sa va nasteti? Michael McTigue este un sofer de autobuz din Marea Britanie, care nu si-a limitat pasiunea pentru anii '30 la citit cat mai multe carti de istorie sau vizionat cat mai multe filme despre aceasta perioada. Barbatul, in varsta de 45 de ani, chiar traieste ca in anii de dinaintea celui de-al Doilea Razboi Mondial. Hainele, casa si aparatele pe care le foloseste, toate sunt din acea vreme. Singurele clipe in care britanicul se intoarce in prezent sunt orele pe care le petrece la munca, unde este nevoit sa se imbrace... dupa moda vremii noastre. Cand i se termina programul, ajunge acasa si se intoarce in timp cu sapte-opt decenii. Din toata decada care-l fascineaza, are si un an preferat - 1939, mai exact, lunile de dinaintea izbucnirii celui de-al Doilea Razboi Mondial, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Zeci de femei s-au dezbracat si ele, din solidaritate cu bloggerita egipteana. Circa 40 de tinere din Israel au recurs la acelasi gest pe care l-a facut si Aliaa Magda Elmahdy, activista egipteana atat de criticata pentru ca a pozat nud. Femeile s-au reunit pentru poza de grup la initiativa lui Or Tepler, in varsta de 28 de ani. Aceasta a lansat apelul prin intermediul unei retele de socializare, chemandu-si compatrioatele "sa isi arate sustinerea, intr-un mod nonviolent, fata de o femeie care este la fel ca si noi: tanara, ambitioasa, plina de sperante si, bineinteles, care are un dezvoltat simt al umorului". "Nu conteaza daca sunteti evreice sau araboaice, heterosexuale sau lesbiene - aici si acum, aceasta nu conteaza. Sa le aratam celor care se indoiesc de asta ca discursul nostru nu depinde de cine este la putere", mai scrie Or Tepler. Si, chiar daca fetele erau invitate "sa ofere lumii un motiv intemeiat pentru a admira frumusetea unica a israeliencelor", cele care au pozat si-au acoperit partile intime, anunta Click.

Un chinez baga sarpele pe nas si-l scoate pe gura. Cand vine vorba de ciudatenii, chinezii sunt in top. Astfel, pe Internet face senzatie un film in care un chinez isi baga un sarpe pe nas pentru ca mai apoi sa-l scoata pe gura. Barbatul da dovada de un curaj nebunesc pentru a baga reptila vie pe orificiile sale nazale pentru ca mai apoi, sa scoata capatul animalului prin gura. Mai mult, omul are zeci de serpi in apartamentul sau si nu are nici cea mai mica teama in a incerca trucuri cu ei, informeaza Libertatea.

Cea mai batrana antrenoare de yoga are 91 de ani. Bernice Bates, in varsta de 91 de ani, a primit titlul de cea mai batrana antrenoare de yoga din lume, potrivit Cartii Recordurilor. Bates tine cursuri de yoga din 1960, iar in prezent preda yoga o data pe saptamana in St. Petersburg, Florida. "Daca cineva poate bate acest record este in regula", a spus Bates presei, asteptandu-se ca cineva din India, de 100 de ani, sa ii depaseasca recordul, scrie Cancan.

Basmul Cenusaresei, pe dos: a crescut ca o printesa, dar la adolescenta a ramas leftera. Sasha Young, fiica unuia dintre cei mai bogati britanici, a implinit sambata varsta de 17 ani. Fata care a crescut ca o printesa, intr-o vila de 14 milioane de lire, descrisa ca un palat Buckingham in miniatura, este nevoita acum sa traiasca impreuna cu mama ei intr-un apartament foarte modest, inchiriat in Londra. Daca in copilarie primea de la tatal ei cadouri extrem de luxoase, ceasuri "Cartier" si genti "Louis Vuitton", acum mama ei abia daca a avut bani de un tort. Cu alte cuvinte, printesa a parasit basmele si a venit cu picioarele pe pamant, iar acum se confrunta cu problemele din lumea reala, anunta Click.

Orasul lui Mos Craciun va ramane fara zapada din cauza incalzirii globale. Specialistii au stabilit ca pana in 2050 este foarte posibil ca in Laponia, Craciunul sa fie sarbatorit in absenta zapezii. Studiul a fost efectuat pe o perioada de trei ani, timp in care mai multi specialisti au analizat potentialul impact al schimbarilor climatice asupra comunitatilor rurale mici de la Cercul Polar. Printre localitatile incadrate in acest teritoriu se numara si Rovaniemi, orasul natal al lui Mos Craciun. Institutul Finlandez pentru Mediu a prezis ca pana in 2050 temperatura medie anuala din Laponia va creste cu aproximativ 3,8 grade Celsius. Prin urmare, perioadele in care peisajul va fi acoperit de zapada vor fi din ce in ce mai scurte, iar primavara isi va face aparitia mai devreme, aducand rafale de ploi, informeaza Libertatea.

Pakistanul a interzis SMS-urile care au cuvinte obscene precum: homosexual, prezervativ. Pakistanul a cerut ca aproximativ 1.500 de cuvinte considerate indecente sa fie interzise de operatorii de telefonie mobila pentru a limita numarul mesajelor nedorite de retea. Cei mai mari operatori de telefonie mobila din tara vor cenzura anumite cuvinte pentru ca destinatarii sa nu mai fie deranjati. Cuvintele interzise sunt de natura sexuala, precum "homosexual", "prezervativ" si "taxi", care este folosit pentru a denumi prostituatele, scrie Cancan.