Dependenta periculoasa! El e barbatul care bea 6 litri de Cola pe zi! Darren Jones a ajuns sa bea 42 de litri de bauturi cu Cola in fiecare saptamana. Macar are grija si alege varianta dietetica! Britanicul de 38 de ani a inceput sa bea Cola pe cand era adolescent, dar acum dependenta ii domina viata. "Nu mai beau altceva. Daca nu am, rudele spun ca e un cosmar sa fie pe langa mine", a explicat Darren, care nu pleaca nicaieri fara o sticla din aceasta bautura. Cu toate acestea, insista ca nu are niciun fel de probleme medicale sau ale danturii. Barbatul nu le va da insa voie celor doi copii ai sai de 7 si 6 ani sa bea vreodata bauturi cu cola, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Generatia urmatoare a Americii! O fetita de doi ani invata sa manuiasca un pistol-mitraliera. Grija unei americance pentru fiica ei a mers prea departe: o invata, pas cu pas, cum functioneaza un pistol-mitraliera. Copila stie deja ca trebuie sa se asigure, mai intai, ca nu exista cartus pe teava. Sub indrumarea femeii, fetita scoate magazia din arma, apoi desface si celelalte parti ale acesteia. Femeia ii ghideaza miscarile, explicandu-i si reamintindu-i ce anume trebuie sa faca. Pentru ca degetele nu-i sunt la fel de puternice precum cele ale unui luptator din trupele de asalt, copila se ajuta de un pix pentru a actiona diversele mecanisme, anunta Click.

Un caine din Rusia, dresat sa-i aduca stapanului sticla de votca. Un barbat din Rusia si-a dresat cainele sa-i aduca sticla de votca si a postat filmuletul pe YouTube. Rusul, aflat la un picnic alaturi de prietenii sai, ii ofera cainelui ceva de mancare, dupa care ii da comanda. Patrupedul porneste in fuga catre masina, de unde ia o sticla de votca si i-o aduce stapanului, in hohotele de ras ale prietenilor sai. La final, cainele este recompensat, iar rusul se grabeste sa deschida sticla, informeaza Gandul.

Un barbat a uitat o servieta cu un milion de dolari intr-o pizzerie. Cand vine vorba de bani, de obicei oamenii sunt foarte atenti mai ales daca au pe mana sume mari. Nu acesta a fost si cazul unui barbat care a uitat o servieta care continea bancnote in valoare de un milion de dolari, intr-o pizzerie din Sidney. Initial, angajatii localului au crezut ca este vorba de o bomba si au chemat autoritatile. Politistii au fost uimiti sa afle ca in servieta existau bancnote de 50 de dolari, in valoare de un milion de dolari. Politia a retinut deja un barbat despre care se crede ca are legatura cu servieta uitata in local, dar nu se stie, inca, daca este aceeasi persoana care a uitat-o. Dupa ce a fost retinut, suspectului i s-a facut rau chiar inainte sa fie supus interogatoriului, scrie Libertatea.

Parlamentarii coreeni s-au atacat cu gaz lacrimogen. Parlamentul din Coreea de Sud a ratificat un acord de liber schimb cu Statele Unite ale Americii. Acordul a venit dupa lungi saptamani de dezbateri si de manifestatii ale studentilor si muncitorilor preocupati de locurile lor de munca. Si in aula au existat incidente din cauza acestui acord, parlamentarii puterii luandu-se la contre cu opozitia. Membrii opozitiei au recurs chiar la gesturi extreme, respectiv i-au atacat pe colegii lor din parlament cu gaze lacrimogene, dupa care unii au sarit si la bataie, anunta Cancan.

Au facut pana prostului imediat dupa ce au jefuit un magazin. Doua femei din Manchester au furat alcool in valoare de 400 de lire sterline dintr-un supermarket, insa atunci cand au vrut sa fuga de la fata locului au realizat ca masina lor nu mai avea benzina. Rose Devlin, in varsta de 59 de ani, si Denise Egan, 52, au fost surprinse de camerele de supraveghere in parcarea magazinului, in timp ce impingeau masina pana la benzinaria centrului comercial. Cele doua acuzate au fost prinse si si-au recunoscut vina. Ele au platit despagubiri magazinului, iar Denise Egan a fost condamnata la 2 ani de inchisoare, informeaza Click.