Iata uite cum urineaza din mers un agent britanic, langa casa lui Kate Moss! Un britanic suparat pe agentii care stau si-i amendeaza pe soferii care parcheaza neregulamentar a facut niste fotografii incredibile. El a surprins un agent, care era atat de dedicat muncii sale, incat nu a indraznit nici macar sa mearga la toaleta cand l-au trecut nevoile fiziologice. Asa se face ca barbatul cu pricina si-a continuat inspectia pe strazile din Camden, Londra, in timp ce urina pe zid, in apropierea casei lui Kate Moss. Dupa ce s-a "usurat", agentul de parcare si-a tras slitul la loc si a continuat sa se uite la masinile de pe strada, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

O camasa de noapte a lui Napoleon a fost scoasa la licitatie. O rochie de seara a imparatesei Josephine si o camasa de noapte pe care Napoleon a purtat-o in timpul exilului sau de pe Insula Sfanta Elena vor fi vandute la licitatie, pe 4 decembrie. Chiar daca este un accesoriu destul de simplu, camasa de noapte va atrage cu siguranta atentia doritorilor. Astfel, camasa este din in si are brodata pe fata litera "N", deasupra careia apare o coroana imperiala. Casa de licitatii spera sa obtina un pret cuprins intre 40.000 de euro si 50.000 de euro pe obiectul vestimentar care a fost adus de pe Insula Sfanta Elena de maresalul Henri Bertrand, unul dintre executorii testamentului fostului imparat francez, mort in exil in 1821, informeaza Libertatea.

Un britanic are talpi de 61 de centimetri. Are 58 la pantofi. Britanicul Carl Griffiths a trait pe picior mare toata viata. La propriu. In varsta de 19 ani, tanarul poarta pantofi numarul 58 si are talpi de 61 de centimetri. Din acest motiv, Griffiths isi cumpara pantofii din SUA si isi face pana si sosetele la comanda. Cu toate acestea, britanicul, care are 1,95 metri inaltime, nu se plange, ba se lauda ca si penisul ii este pe masura talpii. "Deja m-am culcat cu mai mult de 30 de femei", a marturisit acest "Pasari-Lati-Lungila" britanic, mandru de palmaresul sau, relateaza Cancan.

Sloiul submarin care ingheata totul in calea sa. Sloiul de gheata submarin, care ucide totul in calea sa, a fost filmat in adancurile unei mari din Antarctica. In timp ce se scufunda, saramura din ghetari ingheata si creeaza turturele ucigas, care a fost filmat de catre o echipa BBC in apropierea arhipelagului Ross din Antarctica. Atunci cand sloiul atinge fundul marii, se formeaza o "panza" de gheata, care distruge toate vietatile care ii ies in cale. Fenomenul se numeste brinicle. Integral in Click.

Uite cum hraneste o britanica o vrabiuta! Teresa Karasavvas, o femeie in varsta de 49 de ani din Marea Britanie, a uimit internetul dupa ce poze cu ea si cu vrabiuta sa au fost postate pe diferite retele de socializare. Femeia, care s-a atasat foarte mult de o pasare care mai bine de doi ani o viziteaza pe pervazul geamului, si pe care a botezat-o Rob, a dresat-o pe aceasta sa-i manance din palma sau direct din gura. Astfel, hranirea vrabiutei a devenit un ritual pentru Teresa care zilnic are grija ca pasarea sa isi primeasca masa in conditii speciale, direct din gura sa sau din mana, iar pozele dovedesc faptul ca atat femeia, cat si vrabiuta sunt entuziasmate de ceea ce fac, anunta Libertatea.

O lume nebuna! Vibratorul iubitei l-a bagat in puscarie. Un barbat din statul american Florida, acuzat ca si-ar fi batut iubita, a pledat nevinovat in fata judecatorilor. Ati putea spune "si ce-i cu asta?", o gramada de barbati isi bat partenerele de viata si nu vor sa recunoasca, insa povestea lui Jeffrey Bowers este iesita din comun. Barbatul in varsta de 53 de ani a fost arestat in urma cu o luna, dupa ce iubita lui de 51 de ani l-a acuzat ca a lovit-o in fata, informeaza wtsp.com. Bowers a recunoscut ca s-a certat cu partenera lui de viata dupa ce a fost trezit din somn de zgomotul pe care il facea iubita lui in timp ce se masturba cu "un vibrator mare", chiar langa el in pat, relateaza Click.