Reuben, catelul-luptator. Animalutul subnutrit a reusit sa-si revina dupa ce a fost tinut flamand cu saptamanile. Din fericire, in urma cu doua saptamani, Reuben a fost gasit de angajatii de la Protectia Animalelor, care au fost socati de starea in care era blandul animal. Cu o greutate de numai opt kilograme, patrupedul era cel mai subnutrit caine gasit in Marea Britanie in ultimii ani. In jumatatea de luna care a trecut, angajatii de la adapostul in care a fost dus Reuben au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a ajuta cainele sa se intremeze. Animalul a pus deja pe el trei kilograme si si-a recapatat puterile. Cainele va mai avea nevoie insa de un tratament de 1.000 de lire sterline in perioada urmatoare, conform veterinarului care l-a consultat, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Nu poti sa-ti imaginezi care este cel mai ciudat "talent" din istoria concursurilor TV. Un tanar in varsta de 16 ani a incercat sa puna mana pe marele premiu al concursului german "Das Supertalent", in valoare de 100.000 de euro, cu un talent extrem de... original (?). Pascal Jacobi a facut o demonstratie de "Extreme Couching", adica a incercat sa duca trandaveala pe canapea "la extrem". A fost respins de juriu, dar nu s-a clintit de pe canapea. Ulterior, juriul a parasit sala, a fost huiduit de public, care a parasit la randul lui sala, insa nimic nu a putut sa-l dea jos de pe canapea, relateaza Click.

Si-a inselat logodnica de 130 de kilograme cu o femeie de 140. Amanda Hart, in varsta de 25 de ani, si-a cunoscut iubitul pe Internet, dupa ce vreme de mai multi ani a incercat sa-si gaseasca un partener care sa o accepte asa cum este, la 130 de kilograme. Cei doi s-au logodit si au inceput sa-si planifice nunta, insa cu trei luni inainte de ziua cea mare, Amanda a aflat ca iubitul o insela cu alta doamna din "categoria super-grea", Michelle Flack, in varsta de 33 de ani si 140 de kilograme. Integral in Libertatea.

Zece pompieri, chemati sa-i scoata unui barbat inelul de pe penis. Inelul ramas blocat pe "bijuteria" barbatului nu a fost decat una dintre urgentele la care nu stii daca trebuie sa razi sau sa-l ajuti cat mai repede pe bietul om, scrie The Sun. Cei zece pompieri au fost nevoiti sa foloseasca echipamente speciale, cu care sa taie bucata de metal fara a produce daune organului pe care ramasese intepenita. Din aprilie 2010, au fost trei astfel de cazuri. Insa pompierii britanici au mai fost chemati si pentru alte urgente, anunta Click.

Un homeless s-a suparat pe Denzel Washington pentru ca i-a oferit doar 10 dolari. Vedeta internationala tocmai iesea dintr-un restaurant new-yorkez, cand un barbat si o femeie s-au apropiat de el si i-au spus ca nu au nici un ban si nici unde sa locuiasca. Impresionat de povestea lor, Denzel a bagat imediat mana in buzunar si i-a oferit barbatului 10 dolari, iar femeii care-l insotea i-a dat o suta de dolari. Continuarea in Libertatea.