Caz unic! Tribul lui Chirila, barbatul care are 13 copii cu doua surori. Caz uluitor in Romania secolului XXI. La doar 40 de kilometri de Iasi, in comuna Tiganasi, un barbat isi duce viata dupa reguli doar de el stiute. George Chirila traieste in aceeasi casa cu doua femei, surori. Cei trei traiesc in concubinaj de aproape 15 ani. Barbatul are sapte copii cu una dintre femei si inca sase cu cealalta. "Seara aleg cu care sa dorm. Nu e vorba de sex in grup", spune barbatul. Cel mai mic din cei 13 copii are 11 luni, cel mai mare are 14 ani. Chirila nu are de gand sa se opreasca. "Sunt inca in putere, mai vreau copii", afirma acesta, scrie EvZ.

O lume nebunaFoto: Trilulilu

Asta mai lipsea! Sarbii il revendica pe Vlad Tepes. Un tabloid de la Belgrad lanseaza o ipoteza soc: Vlad Tepes ar fi fost sarb la origine. Cel care a lansat aceasta teorie este Jovan Deretic, un controversat istoric sarb, autor al mai multor lucrari despre originile poporului sarb. "Dracula a fost suta la suta sarb! Pe piatra de mormant a lui Dracula este scris: "Aici zace Vlad Tepes, robul lui Dumnezeu", scris in cea mai curata limba sarba. "Ce alte dovezi mai vreti?" a declarat Deretic pentru cotidianul Kurir, scrie Click.

Politistii au ramas interzisi. Un avocat a "reusit" cea mai stupida "parcare" a anului. Un avocat din Houston a reusit sa puna in incurcatura autoritatile, cu o manevra declarata recent "cea mai idioata parcare a anului". Aflata la volanul unei limuzine Lexus, soferita a reusit sa devina "captiv" in propria masina, dupa o incercare de a trece peste o zona de drum proaspat cimentata. Echipa care se ocupa de reparatia portiunii respective a avut nevoie de peste o ora pentru a gasi o solutie prin care sa scoata automobilul din "incurcatura", scrie prosport.ro.

Cele mai noi elemente din tabelul lui Mendeleev au primit nume! Oamenii de stiinta au conceput nume pentru cele mai noi elemente din tabelul lui Mendeleev. Daca numele vor fi aprobate, elementul cu numarul atomic 114 va deveni Fleroviu (Fl), denumire aleasa in cinstea renumitului fizician rus Georgy Flyorov, co-fondatorul laboratorului de cercetari nucleare din Dubna, Rusia, unde a fost descoperit elementul. Flyorov a descoperit fisiunea spontana a uraniului, scrie Libertatea.ro.

O adolescenta de 14 ani a facut sex cu 100 de barbati. Elevii unei scoli din Zagreb, Croatia, au pus la cale un concurs care a socat intreaga lume. Adolescentii au hotarat ca va fi desemnat castigator acela care va avea cei mai multi parteneri sexuali, in decurs de 30 zile. Astfel, s-a aflat ca o tanara de 14 ani a facut sex cu 100 barbati, intr-o luna de zile, scrie Realitatea.net.

Hotul a adormit la locul faptei. Un tanar de 23 de ani a fost surprins, sambata seara, dormind intr-un magazin de materiale de constructii din orasul sucevean Brosteni. Gheorghe F. a chemat politistii dupa ce a descoperit ca in magazinul pe care-l gestiona luminile sunt stinse. Ajunsi la fata locului, oamenii legii l-au trezit din somn pe Marius P., din orasul Brosteni, recidivist, care se afla in stare de ebrietate, scrie Click.