Protest in sanii goi in fata bisericii! Babele se crucesc, mosii filmeaza cu mobilul. Mai multe activiste au protestat cu bustul gol, vineri, la Moscova fata de fraudarea alegerilor parlamentare in urma carora a iesit castigator partidul premierului Vladimir Putin. Mitingul a avut loc in fata Catedralei Iisus Mantuitorul din capitala rusa. Cateva militante ale organizatiei FEMEN au infruntat frigul de la Moscova (temperaturile au coborat sub zero grade) in sanii goi, doar pentru a atrage atentia asupra neregulilor petrecute la alegerile parlamentare din 4 decembrie din Federatia Rusa, relateaza Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Prima fotografie clara a unui extraterestru. E albastru si e inconjurat de niste bule care plutesc pe langa el. Pare sa danseze ciudat, sau poate executa vreo manevra ciudata, de arte martiale, cum numai in lumea lui exista. Daca clipesti, l-ai pierdut. Noroc cu fotograful Corry White, care inspirata de scuplturile lichide ale lui Martin Wugh, a reusit sa imortalizeze si ea imagini incredibile, formate de stropi de apa in cadere. A avut nevoie de rabdare, precizie si mult noroc, dar rezultatul a meritat orice efort. Extraterestrul de mai jos a aparut atunci cand s-au lovit doi stropi de apa colorati in albastru, iar Corry a reusit sa surprinda exact acel moment in care din nimic a aparut o forma cu trup, maini si cap, scrie Libertatea.

O rusoaica beata a intrat in masina de spalat. A intervenit problema: cum sa iasa? Unde nu e cap, vai de fund! O rusoaica ametita bine de tariile specifice tarii din estul Europei si-a propus sa arate cat de curajoasa este ea si a intrat cu totul in cuva unei masini de spalat. Pana aici toate bune si frumoase. Dificultatea majora a aparut atunci cand a vrut sa iasa. Cum sa procedeze? Noroc ca nu era singura, pentru ca astfel va putem prezenta o filmare antologica, anunta Click.

Uite in ce hal s-au balacarit doua modele la TV: "Talentul tau e sa faci sex oral!" Astfel, Mariana Diarco si Vanesa Carbone au incins un schimb de replici care i-a facut pana si realizatori sa se rusineze. "E treaba ta daca vrei sa faci sex cu toata lumea, cine te vrea trebuie sa fie disperat. Eu ma bazez pe talent, nu pe scandal", a atacat Vanessa Carbone. Raspunsul dur al rivalei a venit prompt: "Evident, talentul tau este sa faci sex oral", i-a transmis Diarco, scrie Libertatea.

Un transsexual a cheltuit 200.000 de lire din banii prietenilor pentru a se transforma intr-o femeie Barbie! Jason Torres a cheltuit 200.000 de lire in 12 ani pentru a se transforma dintr-un baiat dragut intr-o femeie Barbie. Tanarul din New Jersey si-a modificat nasul, si-a pus implanturi mamare si si-a ridicat sprancenele pentru a semana cu papusa blonda. Transsexualul, care acum se numeste Nicole Sanders, si-a injectat silicon in fund, coapse si solduri pentru a capata formele papusei Barbie. De la varsta de 18 ani, Nicole si-a facut 5 operatii la sani, patru la nas, una la sprancene si la frunte, implanturi in obraz si in barbie, si-a modificat maxilarul, si-a facut injectii de umplere a buzelor, a apelat la Botox si, evident, si-a facut schimbarea de sex, scrie Click.