Uite cum isi respecta o mireasa juramantul de a-si cinsti sotul! Ii face sex oral cavalerului de onoare chiar in ziua nuntii! Cele mai multe femei care comit adulter asteapta, de regula, sa treaca ceva timp de la casatorie. Dar unele infidelitati pot avea loc chiar si inainte ca tortul de nunta sa fie taiat. O mireasa a fost suprinsa de camerele de supraveghere ale unui hotel in timp ce isi facea de cap cu cavalerul de onoare. Mai mult, femeia ii facea sex oral in gradina, iar mirele o cauta in tot acest timp. In imaginile surprinse se poate vedea cum cei doi se saruta ca doi adolescenti, mireasa il strange de fund, apoi cavalerul de onoare o impinge langa un zid. Apoi mireasa se apleaca si ii face sex oral barbatului. In scurt timp apare si proaspatul sot, care pare ca isi cauta de ceva timp mireasa. Mirele nici nu banuieste ca a fost la un pas de a-si prinde sotia in plina actiune, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Prezentatoare de la meteo, ceruta de sotie in direct. In timp ce anunta vremea pentru saptamana urmatoare, Jenna Lee Thomas s-a trezit cu un intrus in platou. Prietenul ei venise sa faca un anunt special. "Te iubesc din toata inima, si in fiecare zi multumesc Celui de sus pentru ca ne-a facut sa ne intalnim", i-a declarat Eric Wright, dupa care s-a asezat in genunchi in fata Jennei. Barbatul a cerut-o in casatorie si i-a oferit un inel. Angajata postului de televiziune american WJBF, cuprinsa de emotie, i-a sarit in brate iubitului sau, sarutandu-l indelung. "Da", continua sa repete Jenna fericita, uitand cu totul nu numai de prognoza saptamanii ce urma, dar chiar si de inel. Abia tarziu a probat bijuteria, care ii venea perfect. Colegii femeii i-a spus abia atunci ca au fost complicii lui Eric si, chiar daca le-a fost foarte greu sa pastreze secretul circa o luna, nu i-au stricat acestuia surpriza. Nunta celor doi va avea loc anul viitor, anunta Click.

Uite ce face o blonda cu o banana intre picioare. Desi multi au tendinta sa se gandeasca la prostii in momentul in care aud cuvintele blonda, picioare si banana, de data aceasta nu este cazul. O tanara rusoaica a incercat sa demonstreze ca are caltati de acrobata si a vrut sa manance o banana cu ... picioarele. Tanara, imbracata intr-un costum de baie, s-a instalat astfel in fata camerei de luat vederi, s-a asezat pe sapte si, a incercat sa-si duca la gura o banana pe care abia o tinea intre talpi. Probabil a stat la plaja cateva ore bune si a batut-o soarele in cap, din moment ce s-a gandit ca, fara vreun antrenament sau fara calitati de acrobat poate face acest lucru. Si totusi, tanara s-a incapatanat sa-si introduca banana in gura cu ajutorul picioarelor cateva minute bune. A reusit cu greu sa o decojeasca, insa inevitabilul s-a produs. A scapat fructul pe jos, asa ca s-a lasat pagubasa, l-a cules de pe unde era cazut si a muscat cu pofta din el, informeaza Libertatea.

Un barbat insistent este batut mar de o fata pe care a incercat sa o agate! Ii sparge capul cu un pahar. Dupa ce a baut o noapte intreaga, o fata nu mai accepta avansurile unui barbat care statea cu ea la masa si il loveste cu tot ce prinde. Intr-o clipita, fata se ridica de la locul ei si incepe sa isi loveasca "petitorul" cu pumnii si cu paharele de pe masa. Conflictul este aplanat de barman, dar fata nu se lasa si, dupa ce este data afara din local, se razbuna pe ghivecele din fata barului, scrie Cancan.

Secretul Coca-Cola, la un pas de a fi aflat? Compania a scos din seif reteta originala a bauturii. Unul dintre cele mai bine pastrate secrete din lume, reteta originala a companiei americane Coca-Cola, va fi scoasa din seif dupa 90 de ani, pentru a fi prezentata intr-un muzeu. Reteta, care dateaza din anul 1886, este inchisa intr-o cutie metalica care se afla incuiata intr-un seif si va fi expusa la muzeul din Atlanta al companiei, cu ocazia implinirii a 125 de ani de la fondarea Coca-Cola. Cu toate ca acesta ar putea fi un motiv de bucurie pentru rivalii companiei americane, acestia nu trebuie sa-si faca prea multe iluzii, deoarece reteta originala nu va fi scoasa din cutia metalica, anunta Click.

Un african se vrea presedinte in Republica Moldova. Doreste unirea cu Romania. John Onoje, un cetatean moldovean de origine africana, vrea sa devina urmatorul presedinte al Republicii Moldova. De aceea, exoticul moldovean, cu idealuri unioniste, si-a anuntat candidatura pentru cea mai inalta functie in stat. In programul lui Onoje, daca va fi ales, este inclus si un ideal mai vechi al romanilor si moldovenilor deopotriva: alipirea Molodvei la Romania, pe care promite sa o infaptuiasca in primele sase luni de mandat. "Noi avem un presedinte, presedintele nostru este cel de la Bucuresti. Eu sunt unionist si, daca ajung presedinte, promit ca voi face unirea in sase luni. Romania intra in spatiul Schengen in martie anul viitor, dupa aceasta noua ne va fi foarte usor sa ne unim", a declarat Onoje, informeaza Libertatea.

Italienii au si ei "Dorelul" lor, dar muuuult mai smecher ca al nostru! Uite cum merge un santierist cu excavatorul pe doua roti! Viata pe un santier de constructii nu este usoara, conditiile de munca fiind foarte grele. Pentru a isi face munca mai usoara si pentru a se mai si dintra, un muncitor italian a descoperit o noua intrebuintare a excavatorului sau. A invatat sa il conduca pe doua roti si sa faca scheme cu el, scrie Cancan.