Umbla imbracat in costumul din "Transformers" pe strazi. Un fost pilot militar din New York este un mare fan al seriei de filme "Transformers" a muncit timp de 600 de ore sa-si faca un costum exact ca acelea pe care le-a vazut in peliculele mai sus-mentionate, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Sparge cu dintii nucile de cocos! I se spune "Omul-maimuta" pentru ca se cocoata in cocotieri ca un babuin, dar face si ceva in plus. Culege nucile de cocos, le aduce jos, pe pamant si le sparge cu dintii. Abilitatile lui Sai Song, de 28 de ani, i se pareau normale, pana cand a dat de un grup de turisti care cand au vazut ce face au ramas gura-casca. Mai multe pe Click.ro.

Femeile astea nu s-au spalat niciodata! Greu de crezut, dar in anul 2011 inca exista oameni care nu se spala. Este si cazul femeilor din tribul Himba, din Namibia, care nu s-au spalat niciodata, din cauza traditiilor, informeaza Libertatea.

A dat norocul peste patronii unui restaurant! Bacsis de 10.000 de lire sterline. Nick House si Pers Adams, proprietarii unui restaurant britanic, au sarit in sus de bucurie cand au vazut ca unul dintre clientii lor a cumparat bautura in valoare de 61.000 de lire sterline si a lasat un bacsis de 10.000, citeaza Cancan.

Un caine danseaza salsa precum un profesionist. Iata un caine cu adevarat talentat! Cu toate ca este mic, catelul din rasa Chihuahua, se misca mult mai bine ca majoritatea oamenilor pe ritmuri de salsa, scrie Click.ro.

Vesti proaste pentru turistii romani. Adio bikini la Sharm el Sheik, in Egipt! Islamistii care au castigat primele alegeri libere din Egipt vor sa transforme tara intr-o destinatie "fara pacate", iar pentru aceasta se vor lua masuri chiar si impotriva turistilor, informeaza Libertatea.

Samurai la 69 de ani - un scotian a primit recunoasterea internationala. Un batranel din orasul scotian Greenock are motive de mandrie. John Black este maestru in arte martiale si recent a aflat ca are un binemeritat loc in Martial Arts Hall of Fame din Newark, New Jersey, SUA, scrie Cancan.

Ce rusine! A ramas aproape in sanii goi pe covorul rosu! Aflata la un eveniment monden, o cunoscuta actrita din China a reusit sa incante privirile tuturor dupa ce a ramas aproape in sanii goi pe covorul rosu, informeaza Click.ro.

Uite cum arata un oras invadat de maimute. Lop Buri, Thailanda, este un oras in care maimutele domnesc. Mii de asemenea animale alearga libere pe strazile orasului, se agata de cabluri, se urca pe masini si nu ar spune nu unei mese copioase, daca le-o oferi cat stai la semafor. Mai multe in Libertatea.