Cum poate un doggy style sa distruga Craciunul.Vezi cele mai jenante poze de Sarbatori! Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare a anului, cand toata familia se aduna in jurul bradului si uita macar pentru cateva zile de greutatile de peste an. Asta nu inseamna ca aceasta perioada este ferita de momente stanjenitoare, dimpotriva. Publicatia canadiana "The Star" si-a provocat cititorii sa trimita cele mai stanjenitoare fotografii de facute cu ocazia Craciunului. De departe, cea mai amuzanta fotografie a fost trimisa de Julie Burek si Jennifer McBride. Fotografia de familie a fost stricata de caini, care si-au amintit ca au lasat niste treburi nerezolvate, chiar inainte sa se declanseze timer-ul, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

O scrisoare scrisa acum 100 de ani lui Mos Craciun, gasita in cosul casei. Ziarul irlandez "Irish Times" scrie ca Victor Bartlem a avut o supriza de proportii atunci cand a gasit in cosul casei o hartie ce parea foarte veche si care era, de fapt, un mesaj catre Mos Craciun. "Vreu o papusa si un impermeabil cu gluga si o pereche de manusi si un mar caramelizat si un banut de aur si unul de argint si o caramea". Mesajul era semnat de doi copii, care isi trecusera la sfarsit doar initialele. Analizand ulterior continutul scrisorii, adresa si initialele, proprietarul actual al locuintei si-a dat seama ca unul dintre copii, care pe atunci avea 10 ani, era chiar mama lui, Hannah. "Nu mi-a venit sa cred. Nu a avut habar de aceasta scrisoare. Nu stiam ca exista", a declarat Victor Bartlem, impresionat de ceea ce a gasit chiar in prag de Craciun, anunta Libertatea.

Presedintele rus Dmitri Medvedev pipaie sanii unei blonde focoase. O agentie de turism din Rusia a realizat o reclama in care figura lui Dmitri Medvedev apare pipaind o blonda in costum de baie. Spotul tv a devenit viral pe internet. Presedintele rus apare la inceputul clipului publicitar avand in spate imaginea Moscovei, apoi fundalul se schimba cu o plaja cu palmieri, unde Medvedev este pus in tot felul de ipostaze compromitatoare. Site-ul de turism travelmenu.ru a produs clipul folosindu-se de inregistrarea cu Medvedev transmitand mesajul de Anul Nou rusilor, informeaza Click.

Cei mai "civilizati" ultrasi de pe planeta! Scandeaza, se injura, rup cordonul politiei si...Vezi ce n-ai vazut niciodata in peluzele de la noi! Japonia este una dintre tarile care se poate lauda cu suporteri civilizati: cu toate ca rup cordoanele formate de politie dupa fiecare meci, ei recurg doar la injurii si manifestari fizice care nu implica violenta catre alte persoane. La polul opus, stau celelalte mii de suporteri care fac baie de sange dupa orice meci. Suporterii japonezi sunt printre cei mai calmi fani pe care i-a intalnit o echipa de fotbal. Chiar daca reusesc sa rupa cordoanele de politie, ei nu se ataca fizic, ci doar verbal, aducandu-si nenumarate injurii. Acestia nu folosesc violenta de niciun fel si nici nu poseda arme albe. La polul opus stau mii de alti suporteri care au o violenta de nestapanit ori de cate ori echipa preferata are meci, scrie Cancan.

Tinea in casa 11 crocodili si un aligator. Politia belgiana a descoperit 11 crocodili si un aligator vii in vila unui cetatean german care era cercetat pentru frauda fiscala. Oamenii legii au descins saptamana trecuta in vila cetateanului german Rolf D., in varsta de 51 de ani, in localitatea Damme, situata in apropierea frontierei cu Olanda. In cursul perchezitiilor, agentii au descoperit un autoturism marca Ferrari Daytona si, intr-o incapere, 11 crocodili si un aligator vii. Barbatul a explicat ca primise animalele de la un medic veterinar german. Crocodilii si aligatorul au fost transportati la un adapost, iar germanul ar putea fi anchetat pentru trafic de animale, anunta Click.