Horror! Ce se intampla cand injectiile cu botox dau gres. Buzele senzuale atrag atentia. Dar cu atat mai mult ies in evidenta daca injectia cu botox nu a fost bine facuta. In unele cazuri, gura fetei ajunge sa semene cu o ventuza pe care nici un partener nu si-ar dori-o "aplicata" peste buzele proprii. Toxina botulinica injectata in exces, sau chiar atunci cand nici nu se simte nevoia, le transforma pe paciente in personaje descinse parca direct dintr-un film science-fiction de duzina, scrie Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Premiile Darwin pentru cele mai stupide feluri de a muri, in 2011. Premiile Darwin sunt acordate anual, incepand din 1994, pe pagina de internet darwinawards.com, oamenilor care si-au gasit sfarsitul intr-un mod atat de absurd, incat umanitatea nu le poate decat multumi ca au facut-o, noteaza cinic initiatorii. In 2011, primul loc si marele premiu Darwin revine fenomenului denumit "planking" - activitatea unei persoane care se asaza orizontal, cu fata in jos, cu bratele pe langa corp si rigizi ca o scandura, pe diverse obiecte sau suprafete. Australianul Acton Beal, de 20 de ani, a excelat in acest sport dus deseori la extrem si a fost cel care a primit premiul. Post-mortem, conform traditiei premiilor, scrie Gandul.

Sa nu faci asa ceva de Craciun. Cele mai jenante fotografii de familie. Site-ul akwardfamilyphotos.com e "specializat" in poze de familie. Cu ocazia Sarbatorilor, au scos si un "album" special. In imagini puteti rade de cei mai "nefericiti" oameni din intreaga lume, cei care s-au facut de ras in pozele de Craciun, citeaza stirileprotv.ro.

Cum arata cea mai tatuata femeie din lume. Are 95% din corp acoperit cu semne si simboluri. Julia Gnuse are 55 de ani si nu arata deloc ca o femeie la varsta a treia. Viata ei s-a schimbat radical in urma cu 20 de ani cand s-a hotarat sa lupte cu boala de piele care ii transforma corpul intr-o cicatrice uriasa. Asa a inceput sa-si accesorizeze pielea cu tatuaje. Julia Gnuse a intrat in Cartea Recordurilor ca cea mai tatuata femeie din lume. Acum, doar 5% din corp i-a mai ramas neatins de cerneala, scrie perfecte.ro.

Cadoul barbatilor de Craciun: Stewardesele filipineze frumoase foc danseaza in avion. Siguranta primeaza cand vine vorba de calatoriile cu avionul, insa o companie aeriana din Filipine s-a gandit ca instructiunile oferite de stewardese pot fi oferite si intr-o maniera amuzanta. Astfel, in perioada Sarbatorilor, pasagerii avioanelor Cebu Pacific vor fi invatati cum sa-si lege centura de siguranta si cum sa-si umfle vestele de salvare in pasi de dans, pe celebra piesa de Craciun, All I Want for Christmas is You, scrie Libertatea.ro.

Un prezentator TV a comis-o in direct: "Imi plac penisurile". Un prezentator de la postul de televiziune american CNBC a comis o gafa monumentala, in direct. In timpul unei emisiuni economice foarte serioase, Stephen Weiss vorbea despre evolutia actiunilor companiei "Dick's Sporting Goods", insa a avut nefericita idee de a prescurta numele firmei. "I also like dick's quite a bit", a spus Weiss, la un moment dat, fara sa realizeze gafa. In argoul limbii engleze, "dick" inseamna "penis", asa ca fraza rostita de prezentator s-ar putea traduce: "Si mie imi plac penisurile destul de mult", scrie Click.