Misterul sferei 'extraterestre' din Namibia a fost elucidat. Oamenii de stiinta au elucidat misterul sferei care a cazut din cer in Namibia in urma cu o luna si despre care se credea ca este un semn extraterestru, afirmand ca este vorba doar de o bucata banala de fier. "Mingea extraterestra" a fost gasita intr-o zona izolata, iar expertii au spus ca nu este altceva decat un rezervor de combustibil de la o racheta fara pilot, scrie Adevarul.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Adio, ceasca de dimineata! AeroShot, cafeaua inhalabila. Simplu, rapid si energic, asa este promovat inhalatorul AeroShot, un produs ce ofera cofeina inhalabila sub forma de pudra. Dispozitivul de pulverizare, ce seamana cu o baterie, contine 100 ml de cofeina, aproape cat o cana de cafea obisnuita. Inventatorul Aeroshot este David Edwards, profesor la Universitatea Harvard. Produsul va fi scos pe piata din ianuarie 2012, in SUA, si va fi comercializat la preturi de 3 dolari dispozitivul sau 8 dolari un pachet de trei, scrie Click.

Producatorii filmului "Marea Mahmureala 2", dati in judecata de casa Louis Vuitton. Producatorii filmului "Marea Mahmureala 2/ The Hangover Part II" au fost dati in judecata de directorii casei de moda Louis Vuitton, din cauza unei genti purtate de personajul interpretat de actorul Zach Galifianakis in aceasta comedie de succes. Directorii casei franceze sustin ca geanta purtata de Zach Galifianakis intr-o scena din acest film este un fals, nefiind o creatie originala a casei Louis Vuitton, scrie Libertatea.ro.

Au facut opt copii, desi Guvernul chinez nu aproba decat unul. Vezi ce pedeapsa au primit. Chinezii, care fac parte dintr-o familie instarita, au apelat la doua mame surogat, pentru ca nu puteau avea copii. Ulterior, cele doua mame surogat au adus pe lume cinci copii, dupa ce cuplul a facut o fertilizare in vitro in urma careia a reusit sa aiba trei copii dintr-o singura sarcina. Cei doi au fost descoperiti de autoritatile chineze si au acum de platit o amenda uriasa catre statul chinez pentru incalcarea politicii unui singur copil. De asemenea, ei vor fi evacuati din locuinta, scrie Click.

Cum castiga o femeie respectabila 1200 de euro pe noapte. Debby Hughes, de 47 de ani, pana de curand o membra de vaza a unei organizatii feministe, este cunoscuta in satucul in care locuieste ca fiind o mare sustinatoare a asociatiilor de protectia animalelor si organizatoare de actiuni caritabile. Dar acum femeia si-a socat cei 2.920 de vecini din satul Croft, marturisind ca a lucrat intr-un club de noapte, fiind escorta si membra a unei trupe de dansuri erotice intitulata Pink Pussycats, potrivit stririleprotv.ro

Mama isi invata fiica sa curete o arma semiautomata. Un filmulet postat pe site-ul Liveleak provoaca fiori pe sira spinarii pentru ca in el o mama isi invata fiica, in varsta de doar trei ani daca e sa credem descrierea clipului, sa curete ceea ce pare a fi o arma semi-automata AR-15, scrie Libertatea.ro.