Misterul lui Yeti, pe cale de a fi rezolvat. Un deget retezat despre care se banuieste ca i-ar fi apartinut lui Yeti a fost testat ADN de catre specialisti care spera se rezolve astfel misterul legat de existenta "omului zapezilor". Rezultatele sunt asteptate cat mai curand. Degetul a fost gasit in Muntii Himalaya, acolo unde mai multi oameni sustin ca l-au vazut pe Yeti. Conform acestora, creatura era acoperita cu par de culoare inchisa, maro sau negru, scrie Realitatea.net.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Chinezii merg cu trenul cu 500 km/h. China se lauda de cateva zile cu cel mai rapid tren de pasageri din lume. Cu un design deosebit, aerodinamic, trenul poate atinge viteza de 500 de kilometri pe ora (aproximativ egala cu aceea a unui glont tras cu pistolul), scrie Libertatea.ro.

Cel mai mare peste prins vreodata la copca! Un pescar amator a reusit captura vietii sale, de Craciun, la traditionalul festival de pescuit la copca din provincia Jilin. Fitofagul de un metru si 5 centimetri cantareste nu mai putin de 20 de kilograme si este un record absolut cand vine vorba de pescuitul la copca unde pestii prinsi nu depasesc, in general, cinci kilograme, scrie Click.

Ce a aflat un barbat despre prostituata "comandata" in ajunul Craciunului l-a facut sa o UCIDA. Un barbat din Statele Unite a recunoscut in fata politistilor ca a ucis o prostituata, intr-un acces de furie. Kenyan L. Jones (26 de ani) a fost arestat si acuzat de crima de gradul doi. El a povestit in fata anchetatorilor ca a platit o prostituata, in noaptea de Ajun, pentru a intretine relatii sexuale cu ea. Cateva ore mai tarziu, Jones a aflat ca, de fapt, a facut amor cu un barbat, potrivit stirileprotv.ro.

Un barbat din Timisoara a inventat aparatul de taiat turturi. Simplu, la indemana si utilizabil de oricine - asa se prezinta noul aparat de taiat turturii de pe cladiri, recent inventat de timisoreanul Remi Radulescu. Acesta are pana la opt kilogame, poate fi folosit de oricine cu un simplu buton si incape in spatii foarte inguste. "Dispozitivul nu numai ca taie, dar si topeste gheata, printr-o presiune foarte mare a apei. Trebuie racordat doar la curent electric si apa, dupa care, odata pozitionat, aparatul isi face singur treaba, printr-un telescop care e reglabil", a explicat inventatorul, scrie Libertatea.ro.

"Ceva misca in bagaj". Cea mai neasteptata descoperire la un control cu raze X pe aeroport. Karel Abelovsky, in varsta de 51 de ani, a fost prins inainte de a se imbarca spre Madrid cand razele X au descoperit 247 de vietati la el in bagaj. Reptile si moluste, printre care 9 specii de serpi veninosi au fost gasiti in containere de plastic. 15 vipere, intre care doua yarara, dar si mai multi boa tineri au fost descoperiti, informeaza site-ul stirileprotv.ro.