Cel mai periculos aeroport din lume! Numai 8 piloti sunt calificati sa aterizeze aici! Micul aeroport Para, din muntii Himalaya, situat pe teritoriul tarii Bhutan, este unul dintre cele mai periculoase locuri de aterizare din lume. Este atat de periculos, incat numai 8 piloti au curajul si voie sa aterizeze pe pista, scrie Daily Mail. Pana in iulie 2011, o singura companie efectua zboruri in aceasta zona. Pista de aterizare are o lungime de numai 1.9 kilometri, iar aeroportul se afla la o altitudine de 2.400 de metri fata de nivelul marii, scrie Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Joaca s-a transformat in cosmar! Uite cum i-a iesit osul prin piele. Un baiat care voia sa se dea pe niste sfori prinse de un echipament vechi, dintr-o cladire abandonata, a avut parte de o cazatura de zile mari. Baiatul, care era filmat de un prieten de-al sau, s-a pregatit, si-a luat avant si apoi a pornit in scurta calatorie de amuzament ce s-a dovedit a fi un cosmar, deoarece a cazut destul de rau, pentru ca franghiile, probabil vechi si coapte, s-au rupt, scrie Libertatea.ro.

Un barbat a trait cu un glont in creier timp de 82 de ani. Un rus a trait cu un glont infipt in creier timp de 82 de ani si nu a avut nicio problema din cauza asta. El a fost impuscat accidental de fratele sau cand avea doar trei ani. Atunci, medicii nu i-au putut scoate glontul, dar acest lucru nu l-a impiedicat sa traiasca o viata sanatoasa. Glontul a fost observat din nou recent, cand medicii care il tratau pentru probleme cardiace i-au facut o tomografie, scrie Cancan.

Un om de 4 metri inaltime, la inmormantarea dictatorului nord-coreean! E Photoshop? O imagine incredibila a fost surprinsa la inmormantarea fostului dictator din Coreea de Nord, Kim Jong-il. Un militar de aproape 4 metri inaltime a fost fotografiat la funerariile liderului comunist. Nimeni nu stie daca imaginea este o eroare de Photoshop sau un secret urias tinut de nord-coreeni, scrie sport.ro.

Maimuta face focul! Incredibil, dar adevarat! Maimuta Kanzi, in varsta de 31 de ani, a invatat sa faca focul si sa prajeasca hamburgeri si carne. Ii place la nebunie sa faca pe bucatareasa, spre uimirea ingrijitorilor. Kanzi este una dintre maimutele bonobo, cele mai inteligente maimute din lume, care se afla in ingrijirea medicului Sue Savage-Rumbaugh, expert mondial in studiul comportamentului acestor animale. Ea ii uimeste pe toti vizitatorii parcului zoo din Iowa, SUA, cu pasiunea sa pentru a face focul, scrie Click.

Strazile din Marea Britanie, acoperite cu spuma. Imagini spectaculoase in Marea Britanie din cauza unui fenomen neobisnuit ce a avut loc in orasul Cleveleys, de pe coasta de vest a Angliei. Plajele si strazile sunt acoperite de straturi uriase de spuma, peste care trecatorii si masinile circula cu mare dificultate. Potrivit publicatiilor din Regat, aceasta ar fi fost adusa din larg de valuri uriase formate de vantul puternic ce a suflat cu pana la 150 de kilometri, scrie Libertatea.ro.