Nicolas Sarkozy, majordomul Angelei Merkel intr-o parodie de Anul Nou. Angela Merkel si Nicolas Sarkozy sunt ironizati intr-o parodie a unei comedii care a devenit o obisnuinta pentru seara Anului Nou in Marea Britanie si in Germania. In piesa, Nicolas Sarkozy este majordomul Angelei Merkel, potrivit Click. Comedia britanica "Dinner for One", din 1963, a inspirat crearea unei parodii in care apar cancelarul Germaniei si presedintele Frantei, transmite BBC.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Iti plac fundurile? Cumpara-ti unul murat, la borcan. Chiar daca sarbatorile de iarna au cam trecut, poti oricand sa ii faci cadou cuiva un borcan cu muraturi neobsinuite. Bineinteles ca nu este vorba despre funduri reale, iar acestea nu sunt murate in apa cu otet sau in saramura, deoarece borcanul se poate sparge la transport si lichidul poate curge. Sunt pur si simplu niste funduri mici, realizate din plastic, puse intr-un borcan pe care e lipita o eticheta pe care scrie: Funduri Murate, scrie Libertatea.ro.

"Este un gest bolnav". Anuntul care a dezgustat Facebook-ul. Un barbat care a incercat sa vanda pe Facebook dintii si maxilarul unui casalot va fi dat in judecata de autoritatile britanice, scrie dailymail.co.uk. Casalotul de peste 12 metri a fost gasit mort pe o plaja din Norfolk in ajunul Craciunului. In cursul zilei de duminica, a fost creata o pagina pe Facebook care anunta vanzarea dintilor si a maxilarului animalului. Pretul cerut in anunt era de 5 lire pentru fiecare dinte si de 45 de lire pentru maxilar, citeaza stirileprotv.ro.

Tineri in coma alcoolica pe strazile din Marea Britanie in noaptea de Anul Nou. Anul Nou a fost sarbatorit in "stil vechi" pe strazile din Marea Britanie. Politistii si serviciile de ambulanta au avut mare bataie de cap in noaptea trecerii dintre ani cu petrecaretii beti pusi pe scandal sau pur si simplu cu cei carora li s-a facut rau de la consumul de alcool in exces. Echipajele de ambulanta au raspuns, pana la patru dimineata la nu mai putin de 2.333 de apeluri, aproximativ zece pe minut, iar politia metropolitana a raportat 77 de arestari, in mare majoritate fiind vorba de persoane bete si turbulente. In Londra, 55 de oameni au fost transportati la spital, potrivit Gandul.

Furnicile-zombi, gandacul prezidential si alte 8 specii descoperite in 2011. Prestigioasa revista "Time" a inclus in topurile sale anuale 10 specii nou-descoperite, care mai de care mai ciudata. 1. Gandacul prezidential. A fost descoperit de doi cercetatori de la Universitatea de Stat din Arizona (SUA) si un altul de la Universitatea din New Mexico. Stenomorpha roosevelti este paros si are picioare cu tente aurii, iar numele l-a primit dupa presedintele american Theodore Roosevelt, scrie Click.

Cea mai sexy femeie cu mustata! Femeia cu mustata nu pare a fi vreo faptura suava si sexy, dar in cazul acesta, cu siguranta ca barbatii vor ramane impresionati. Domnisoara din imagine se misca extrem de senzual si debordeaza de erotism pe ritmurile muzicii, scuturandu-si mustata desenata pe fund. Domnul cu joben pare sa priveasca putin stanjenit, intr-o parte, dar in acelasi timp are un zambet smecher pe chip, scrie Libertatea.ro.