Ce-o fi fost in capul lor? Vezi aici cele mai trasnite tunsori! Tunsori cu diferite modele, inclusiv cu chipul presedintelui SUA, Barack Obama, si coafuri care sfideaza gravitatia- asa poate fi rezumat un top al celor mai bizare "aranjamente" capilare, alcatuit de editorii unui site american. Unii dintre purtatorii de freze nonconformiste sunt vedete precum cantaretii Nicki Minaj sau Kanye West. Altii, insa, sunt fotomodele sau oameni obisnuiti, care fie au prea multa imaginatie, fie si-au suparat frizerul, respectiv coafeza. Integral in Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

A slabit 60 de kilograme in doar sase luni ca sa se poata juca cu fiica lui. Chris Willis, un barbat de 47 de ani, din Marea Britanie, rusinat de faptul ca nu putea sa se joace cu fiica lui de 10 ani pentru ca era prea gras si abia se putea misca, s-a hotarat sa slabeasca. Si nu a stat mult pe ganduri si a trecut repede la fapte, reusind cu ajutorul unei diete fara grasimi, sa piarda din greutate in doar sase luni aproape 60 de kilograme. Britanicul cantarea 175 de kilograme si manca zilnic de cand se trezea pana seara prajeli si placinte cu carne, informeaza Libertatea.

Doi tineri excitati fac sex in piscina hotelului in vazul tuturor turistilor! Ea e uda toata, el e in culmea extazului! Cei doi tineri au intrat in piscina unde s-au stimulat reciproc, chiar daca erau priviti de cei care se relaxau si ei pe margine. Au inceput mai timid, incercand sa mascheze pe cat se poate de bine actul sexual ce avea loc in apa. Dar, pe masura ce lucrurile s-au incins mai mult intre ei, tinerii nu au mai tinut cont de nimeni si au trecut la miscari mai ample, scrie Cancan.

Va vine sa credeti? Ei sunt gemeni! Ei sunt gemenii care au uimit lumea medicala. Ei s-au nascut la cinci ani diferenta unul fata de celalalt, fapt care nu a mai fost intalnit pana acum. Gemenii Reuben, de 5 ani, si Floren, de 7 saptamani, au fost conceputi in acelasi timp. Reuben s-a nascut in decembrie 2006 in urma unui tratament de fertilizare inceput in 2005. Ramasitele embrionare au fost congelate pana in momentul in care parintii au decis sa mai aiba un copil, in 2011, relateaza Click.

Si-a recapatat vocea pierduta acum 30 de ani in urma unei raceli. Betty Trufant, o femeie de 64 de ani din SUA, si-a recapatat recent vocea pe care si-o pierduse in anul 1982 atunci cand un virus puternic i-a paralizat corzile vocale. Problema femeii din SUA s-a rezolvat mai simplu decat putea ea sa isi imagineze, dupa ce la televizor a fost difuzat un reportaj asemanator care i-a dat sperante acesteia. Medicii unei clinici din Ohio au reusit sa ii redea vocea dupa trei decenii in urma unei interventii chirurgicale simple, care a durat putin peste ora, iar familia, care nu stia ca femeia este la doctor, a avut un soc cand Betty a sunat acasa si vocea i-a fost auzita, anunta Libertatea.