Cel mai pervers concurs de talente! Cine suge inghetata mai bine? Sexul vinde cel mai bine la televizor sub orice forma ar fi. Pentru a masca niste imagini interzise minorilor, producatorii de televiziune apeleaza la tot felul de subterfugii cum ar fi inventarea unui concurs de supt inghetata, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Orice barbat si femeie si-ar dori sa o aiba! Uite ce face fata asta cu limba! Probabil va ganditi la un talent deosebit in muzica, sport sau in literatura, insa domnisoara din imagini are un atuu foarte nemaiintalnit! Fata danseaza, dar nu cu trupul...ci cu limba. Fata asta are un stil de a-si misca limba incredibil! In timp ce asculta muzica, organul gustativ al brunetei practic danseaza. E drept ca limba fetei nu este foarte mica, insa cine si-a imaginat ca exista cineva care sa poata sa isi puna limba la dans, anunta Click.

Si-a sarutat organele genitale! Zlata, cea mai flexibila femeie din lume, socheaza cu o noua pozitie provocatoare! Zlata este cunoscuta ca fiind cea mai flexibila femeie din lume si a scos chiar si un calendar cu pozitiile ciudate in care poate sta. Recent, tanara a demonstrat ca isi poate atinge foarte usor organele genitale cu gura, informeaza Cancan.

Spectacol pe sosea! O rusoaica a ramas in fundul gol pe motocicleta! Tentatia motoarelor este din ce in ce mai mare in lumea actuala, insa este recomandata intotdeauna o vestimentatie adecvata. Fata din clip, care si-a dorit foarte tare sa mearga pe motor alaturi de iubitul ei, a omis faptul ca este imbracata in fusta si le-a oferit astfel o priveliste de neuitat soferilor din spatele ei. Imediat ce motorul prindea un pic de viteza, fusta rusoaicei se ridica, iar posteriorul ei atragator putea fi admirat. Reactia zgomotoasa a celor care au filmat clipul spune totul despre show-ul pe care l-a provocat domnisoara pe soseaua respectiva, scrie Libertatea.

S-a batut cu leopardul si a scapat. Desi fiara i-a smuls pielea de pe cap, barbatul a continuat sa lupte si sa-si loveasca atacatorul. Imagini de groaza in centrul orasului indian Guwahati, in plina zi! Un leopard furios a atacat patru persoane. Un barbat a reusit sa ii faca fata luptand cu mainile goale pana cand bestia a fost tranchilizata. Fiara a intrat ieri intr-una din casele aflate in zona rezidentiala Silphukhuri, din orasul Guwahati, situat in nord-estul Indiei. Un barbat curajos care conducea o ricsa a sarit in ajutorul celor trei persoane din casa si s-a luat la bataie cu bestia. Intre timp localnicii au reusit sa scoata ranitii din casa. Cu o lovitura fulgeratoare leopardul i-a retezat o bucata din pielea capului conducatorului de ricsa, scalpandu-l. A incercat apoi sa il muste de gat insa barbatul s-a aparat lovind bestia cu pumnii. A urmat o ploaie de gheare care i-au zdrentuit pielea bratelor si pieptul. Insa barbatul nu s-a lasat. Dupa ce i-a aplicat cu ultimele forte o lovitura puternica felinei, curajosul a fost tras si el din casa, anunta Click.

Bling blinguri pentru pitipoance! Vezi huse de iPhone 4 mai stralucitoare decat Soarele! Daca iubita ta este pitipoanca sau in proces de devenire, ai aici o idee pentru un cadou care o va extazia! Daca iubita ta prefera lucrurile sclipitoare si este posesoare de iPhone 4, ai mai multe modele de huse pentru telefon realizate din cristale Swarovski la alegere pentru un cadou potrivit de Ziua Indragostitilor, informeaza Cancan.