Video de senzatie! Nici nu te chinui sa ghicesti ce e asta! Asa arata cel mai modern colector de sperma din Japonia! Japonezii chiar se gandesc la toate cand vine vorba de facut viata mai usoara! Ei au inventat un colector de sperma care va fi folosit, cel mai probabil, pentru bancile care colecteaza lichidul respectiv. Japoenzii au inventat cel mai nastrusnic aparat la care nici nu te asteptai! Un mecanism care colecteaza sperma de la barbati. Arata ca unul de masaj pentru femei, dar nu este prevazut cu benzi pentru masaj, ci un orificiu rotund, cu un interior moale care imita miscarile de "du-te vino" necesare pentru eliberarea spermei. Aparatul va fi folosit, cu siguranta, de bancile care colecteaza sperma si va fi un real ajutor pentru barbatii care inainte se chinuiau sa lase lichidul cu pricina in paharelul de colectare, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Tineri casatoriti, extrem de fericiti si incredibil de inteligenti. Probabil ati mai vazut acest filmulet, dar este amuzant de privit de fiecare data. Doi miri, extrem de fericiti (desi dupa fata nu prea se vede) incearca sa duca la bun sfarsit un ceremonial obisnuit la nunti. Nu se stie exact ce anume le-a creat probleme: paharele, mainile sau emotiile din cea mai frumoasa zi a fiecarui cuplu, anunta Click.

Sobolanii uriasi au invadat New Yorkul! Isterie in SUA, la New York, din cauza unor sobolani uriasi, care ajung la maturitate la un metru lungime. Acestia au fost adusi in oras de navele cargo venite din Africa, rozatoarele fiind originare din Gambia. Un incident semnalat in august anul trecut la New York, cand un muncitor de pe un santier a omorat cu greu un sobolan de jumatate de metru lungime, a trecut neobservat pana zilele trecute, cand mai multi americani s-au trezit in subsoluri sau in depozite cu rozatoare uriase. Unii dintre cei care au dat nas in nas cu "ratzilla" au dus lesurile sobolanilor autoritatilor locale, care au aflat ca e vorba despre o specie provenita din Gambia, Africa, ce ajunge la maturitate si la un metru lungime. Americanii au emis chiar si un avertisment catre toate statele care gazduiesc nave din directia Africa, inclusiv Romania, informeaza Libertatea.

"Famelie mare, monser..."- N-o sa-ti vina sa crezi cati urmasi are femeia din imagine! Beryl O'Flynn se poate mandri, la cei 85 de ani ai sai, ca a creat un adevarat clan. Femeia, care este din Cardiff (Tara Galilor), are nu mai putin de 13 copii, 48 de nepoti, 73 de stranepoti si cinci stra-stranepoti, in total 139 de suflete, care exista datorita ei. Din tot familionul, 126 de persoane s-au prezentat acasa la stra-strabunica pentru a-i ura "La multi ani", cu ocazia celei de-a 85-a aniversari. "Sunt incantata sa am o familie atat de mare - si toti seamana putin cu mine!", se mandreste galeza, care tine minte numele fiecaruia dintre membrii "clanului" ei. Femeia are si un adevarat sistem, menit sa demonstreze familiei ca iubeste la fel pe toata lumea: cate cinci lire cadou de Craciun si de ziua fiecarui fiu/fiica, nepot/nepoata, stranepot/stranepoata si stra-stranepot/stra-stranepoata, scrie Cancan.

Asa-ti faci o salata de un metru, la restaurant. Restaurantele care iti ofera un bol care sa-ti pui cat de multa salata poti duce, pot fi "pagubite", daca esti indemanatic. Cu siguranta, atragi priviri din toate partile, dar mananci copios si nici nu pui prea mult pe tine. Un metru din cele mai diverse salate pot incapea intr-un bol cu diametrul de 20 de centimetri, doar cu un pic de atentie. Shen Hongrui, un inginer chinez, a construit cel mai inalt amalgam de salate intr-un astfel de recipient. "Iti poti face salata si de un metru inaltime, dar trebuie sa urmezi, cu strictete cativa pasi", spune inventatorul." In primul rand umpli bolul cu sosuri, iar pe deasupra asezi orizontal felii de morcovi. Apoi construiesti un zid de rondele din castraveti. Umpli gaura cu fel de fel de salate si reiei actiunea cu morcovii si castravetii. La final umpli si al doilea etaj al turnului cu salate din toate soiurile", a aratat autorul acestei inventii, anunta Click.

OZN-uri in numar record, vazute in primele zile ale anului. Anul 2012 pare sa fie... benefic pentru iubitorii de fenomene inexplicabile, cum ar fi OZN-urile. In primele zile ale noului an numarul persoanelor care au vazut obiecte zburatoare neidentificate este foarte mare. Potrivit unui raport prezentat de directorul MUFON, Clifford Clift, in prima saptamana a lui 2012 au fost raportate 233 de aparitii misterioase pe cer, numai in SUA. Dar si in alte parti ale lumii oamenii au filmat obiecte ciudate pe cer sau au vazut luminite pentru care nu au gasit o explicatie rezonabila. Spre exemplu, la cascada Wakayama din Japonia, niste oameni au vazut ceva ciudat cazand din cer si au postat filmul evenimentului pe internet, intrebandu-se daca nu cumva aparitia este din zona UFO, informeaza Libertatea.